Η Σενεγάλη έκανε δώρο στην Ελλάδα την πρώτη θέση στον β’ όμιλο

16:28 1/9/2014 - Πηγή: KoolNews

Στην πρεμιέρα με τις Φιλιππίνες οι Κροάτες κατάφεραν να γλιτώσουν από τα χειρότερα, στην 3η αγωνιστική του β’ ομίλου η Σενεγάλη έκανε ένα ωραίο δώρο στην Ελλάδα καθώς νίκησε τη Κροατία με 77-75…

Σε μπελάδες μπήκαν οι Κροάτες, οι οποίοι τα βρήκαν σκούρα απέναντι στη Σενεγάλη του Ντιένγκ, ο οποίος ήταν ο καλύτερος του αγώνα. Αγωνίστηκε 40 λεπτά και σταμάτησε στους 27 πόντους.

Σε ό, τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα της Σενεγάλης, με κεκτημένη ταχύτητα

από τη νίκη από την 2η αγωνιστική με το Πουέρτο Ρίκο, επέβαλε τον ρυθμό της και υποχρέωσε την Κροατία καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς να κυνηγάει στο σκορ. Στη δεύτερη περίοδο ο Ρέπεσα παρέταξε άμυνα ζώνης. Επί της ουσίας, οδήγησε τους Σενεγαλέζους να εκτελούν τις επιθέσεις τους, με μακρινά σουτ. Παρόλα αυτά οι Κροάτες δεν κατάφεραν να πιάσουν την ομάδα της Αφρικής στο σκορ.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Κροάτες θέλησαν να φθείρουν την frontlineτων αντιπάλων τους καθώς «τάιζαν» τον Άντε Τόμιτς κάτω από την ρακέτα, ωστόσο οι Σενεγαλέζοι είχαν τις απαντήσεις στην τακτική των Κροατών. Οι παίκτες του Ρέπεσα βγήκαν στην αντεπίθεση στην τελευταία τους προσπάθεια να πάρουν κάτι από το παιχνίδι και μείωσαν στο καλαθι 62-64.

Σε αυτό το σημείο ανέλαβε δράση ο Ντιένγκ, ο οποίος πήρε τη Σενεγάλη από το χέρι και την οδήγησε στη νίκη 75-77.

Η ματιά του koolnews.gr: Η Ελλάδα τι ζητούσε από τον όμιλο; Να χάσει η Κροατία και η Αργεντινή τουλάχιστον μια φορά. Αυτό έγινε. Από εκεί και πέρα η Εθνική θα πρέπει να κερδίσει το Πουέρτο Ρίκο και να είναι μόνη πρώτη στον όμιλο.

Δεκάλεπτα: 16-18, 32-41, 52-59, 75-77

Κροατία (Ρέπεσα): Τόμιτς 14, Άντριτς 3, Λαφαγιέτ 5 (1), Μπογκντάνοβιτς 15 (1), Σάριτς 15, Ρούντεζ 6 (2), Ούκιτς 3 (1), Σιμόν 6 (2), Μάρκοτς 2, Χεζόνια 2, Ζόριτς 4, Μπάμιτς.

Σενεγάλη (Σαρ): Νιάνγκ, Νταλμέιντα 15 (3), Τόμας, Εντόι 1, Ντιόπ 5 (1), Εντόι 9 (2), Φαγιέ 11 (1), Ντούρ, Εντζάι 5, Ντιένγκ 27, Μπάτζι 4.

The post Η Σενεγάλη έκανε δώρο στην Ελλάδα την πρώτη θέση στον β’ όμιλο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα