“Η σχέση με τον Καρούζο είχε αίσθημα, σεξ, βία”

Η Ρεβέκκα Σκαφτούρα μιλά για την εμπλοκή Μεϊμαράκη, Λιάπη, Βουλγαράκη στο σκάνδαλο των 10 δις. Γιατί τους αθωώνει και τι λέει για το διαζύγιο με τον επιχειρηματία. 

Μιλώντας στο Πρώτο Θέμα η πρώην σύζυγος χαρακτηρίζει ανυπόστατα, αστειότητες και ντροπή όσα καταγγέλλουν ο επιχειρηματίας Γιώργος Ζωγραφάκης και ο κτηματομεσίτης Ιωσήφ Λιβανός περί εμπλοκής των τριών πολιτικών στην υπόθεση των 10.200.000.000 ευρώ και δηλώνει ξεκάθαρα ότι ουδέποτε είχε συνεργαστεί ο πρώην συζυγός της με τον κ Μεϊμαράκη. Επιβεβαιώνει πως ήταν κουμπάροι με το ζεύγος Μεϊμαράκη και προσθέτει, πως «οτιδήποτε έχει λεχθεί σε σχέση με τη γνωριμία μας με τον κ Μεϊμαράκη και τη σύζυγό του δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Μηδέν εις το πηλίκον. Ήταν απλώς μια κοινωνική σχέση και τίποτα παραπάνω.Βγαίναμε έξω για φαγητό, έρχονταν σπίτι είτε για απλή επίσκεψη είτε με αφορμή τα γενέθλια των παιδιών. Κάναμε καλή παρέα». Όσο για τους Λιάπη και Βουλγαράκη, δηλώνει ότι ούτε τους έχει ποτέ συναντήσει, ούτε και τους γνωρίζει προσωπικά: «δεν μπορείς να μιλάς και να εμπλέκεις ανθρώπους που δεν έχουν οποιαδήποτε σχέση -κι εγώ δε ξέρω με ποιά σκοπιμότητα»….

Για τον κ.Ζωγραφάκη λέει μάλιστα πως ο Καρούζος «του μεταβίβασε μέσα σε μια νύχτα όλα όσα είχαμε δημιουργήσει μέσα στη 18ετή κοινή μας πορεία», πράγμα το οποίο όπως λέει «δεν περίμενα ποτέ να συμβεί. Όταν μαθαίνεις ξαφνικά ότι ο συζυγός σου μεταβιβάζει όλα του τα περιουσιακά στοιχεία μέσα σε μια νύχτα σε ένα άλλο πρόσωπο, ειλικρινά δεν ξέρω πως θα ένιωθε ένας φυσιολογικός άνθρωπος».

Στη συνέχεια, η κυρία Σκαφτούρα περνά και σε ποιο προσωπικές λεπτομέρειες για τη ζωή της με τον επιχειρηματία Καρούζο, λέγοντας καταρχήν ότι ο πρώην σύζυγός της την πέταξε έξω από το σπίτι της και την «απέκλεισε τα πάντα» μετά το χωρισμό τους: «Ακόμα και σήμερα δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ για τη διατροφή των παιδιών. Πεταχτήκαμε έξω από το σπίτι κακήν κακώς και ούτε τα βιβλιάρια των παιδιών μου δεν έχω μαζί μου…Εκδιωχθήκαμε από το σπίτι, κλείδωσε όλες τις πόρτες και αναγκάστηκα να πάρω τα παιδιά και να πάω να μείνω στους γονείς μου. Πήγε μάλιστα πέρσι το Πάσχα στο πατρικό μου με δικαστικό επιμελητή για να πάρει μαζί του όλα τα έπιπλα των γονιών μου επειδή υπήρχε ένα παλιό χρέος».

Για την σχέση της με τον Καρούζο αφήνει να εννοηθεί ότι εκείνος είχε εξωσυζυγικές σχέσεις ενώ εκείνη ήταν πάντοτε πιστή. «Η σχέση μας είχε τον συνδυασμό που σκοτώνει, σενάριο για Χόλιγουντ. Τα είχε όλα: αίσθημα, σεξ, βία. Αυτό δεν απαιτεί ένα καλό σενάριο;», λέει και υποστηρίζει ότι χώρισε τον σύζυγό της το Σεπτέμβριο του 2010 γιατί εκείνος «κάποια στιγμή ξέφυγε εντελώς» αλλά ποτέ «δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή της οποιαδήποτε δραστηριότητα που να έχει σχέση με ξέπλυμα μαύρου χρήματος». Διευκρινίζει μάλιστα ότι η ίδια δεν φοβάται τίποτε, καθώς δεν ήταν εκτελεστικό μέλος ούτε είχε δικαίωμα υπογραφής στις εταιρείες του Ομίλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα