Η Ριάνα κάνει ντους σε δημόσια θέα

Οι διακοπές της σέξι τραγουδίστριας στη Μεσόγειο εξελίσσονται στο πιο καυτό θέμα του καλοκαιριού για τα media όλου του κόσμου. Αυτή τη φορά πλύθηκε μπροστά στους παπαράτσι…

Λατρεύει το παιχνίδι με τον φακό, τρελαίνεται να βλέπει σέξι φωτογραφίες της στις εφημερίδες, προκαλεί τους παπαράτσι και απολαμβάνει τις καταχρήσεις μπροστά στις κάμερες χωρίς να φοβάται τα σχόλια κανενός. Αυτό είναι το νέο προφίλ της Ριάνα και… μπράβο στο κορίτσι που δεν πνίγεται στη δημοσιότητά της.

Ποτά, ξενύχτια, αποκαλυπτικά μπικίνι,

στριφτά τσιγάρα, μουσική στο τέρμα και μια μπύρα στο χέρι από το πρωί ως το βράδυ είναι αυτό που έχει επιλέξει το σέξι κορίτσι από το Μπαρμπάντος για το καλοκαιράκι της το οποίο το περνάει σε ένα πολυτελές γιοτ στη Μεσόγειο.

Το σκάφος έχει δέσει έξω από το Πόρτοφινο της Ιταλίας και η Ριάνα το μόνο που προσέχει, επειδή την έχουν περικυκλώσει οι παπαράτσι, είναι το μακιγιάζ και τα αξεσουάρ της!

Κόκκινο κραγιόν, τεράστιος χρυσός κρίκος σκουλαρίκι, μάσκα και βατραχοπέδιλα βέβαια δεν πάνε αλλά όταν είσαι ζάμπλουτη, παγκοσμίως αναγνωρίσιμη ποπ σταρ με τέτοιο κορμί… μπορεί και να στο συγχωρήσουνε.

Και για… να της το συγχωρήσουνε πιο εύκολα η Ριάνα φρόντισε να κάνει ένα ντουζ ξεπλένοντας την αλμύρα από το κορμί της μπροστά στους έκπληκτους φωτογράφους που έπαθαν ντελίριο ενθουσιασμού (γιατί ήξεραν πως θα πουλήσουν τις λήψεις τους ακριβά)…

Keywords
Τυχαία Θέματα