«Πιστεύω στους χειμερινούς έρωτες»

Όλοι περιμένουν το καλοκαιράκι για να ζήσουν έναν παθιασμένο έρωτα by the sea και η Νάντια Μπουλέ περιμένει… τον χειμώνα. Ίσως φταίει που το Παρίσι είναι πιο όμορφο όταν χιονίζει.

Στην καρδιά της οικονομικής κρίσης που έχει σπρώξει τα μεγάλα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια της χώρας να επενδύσουν σε τούρκινα σήριαλ και επαναλήψεις περιορίζοντας τις πολυδάπανες παραγωγές, η Νάντια Μπουλέ έχει σταθεί πολύ τυχερή. Μόλις επέστρεψε από το Παρίσι όπου έκανε γυρίσματα για το νέο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει στον ΑΝΤ1

(ο διεθνής τίτλος είναι The Biggest game show in the world, δηλαδή το μεγαλύτερο σόου στον κόσμο). Το metrogreece μίλησε με την παρουσιάστρια για τη νέα τηλεοπτική της δουλειά, διευκρινίζοντας κατ’ αρχήν το κόνσεπτ του παιχνιδιού: «Πραγματικά είναι μια τεράστια «παιδική χαρά» για ενήλικες! Συμμετέχουν 6 χώρες, ανάμεσα σε αυτές και η Ελλάδα, με 24 παίκτες, οι οποίοι είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα! Θα δείτε απίστευτα παιχνίδια, πολύ διασκεδαστικές, αλλά και δύσκολες δοκιμασίες. Οι παίκτες θα φορέσουν πολύ αστείες στολές και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να κερδίσουν».

Πώς νιώθεις που, σε δύσκολες εποχές για την ελληνική τηλεόραση, εσύ έχεις ήδη ξεκινήσει γυρίσματα για νέα εκπομπή, και μάλιστα στο Παρίσι;

Νιώθω πολύ τυχερή έτσι κι αλλιώς που βρίσκομαι στον ΑΝΤ1, ο οποίος, μέσα σε αυτό το τοπίο, προσπαθεί να κάνει παραγωγές και να απασχολεί πολύ κόσμο. Τώρα, όταν είναι και στο Παρίσι αυτές οι παραγωγές, το σκηνικό γίνεται μαγικό!

Εάν σου πρότεινε ο ΑΝΤ1 να συμμετέχεις στο πρωινό του καναλιού από την καινούργια σεζόν, τι θα απαντούσες;

Θα συζητούσα με την καλύτερη διάθεση οτιδήποτε μου πρότεινε το κανάλι, για οποιαδήποτε ζώνη.

Τραγούδι, χορός, τηλεόραση, μόντελινγκ. Ξεχωρίζεις κάποιο περισσότερο;

Κατ’ αρχάς, δεν έχω κάνει μόντελινγκ μέχρι σήμερα και σίγουρα δεν θα μπορούσα ποτέ να ασχοληθώ επαγγελματικά με το χορό! Η τηλεόραση είναι η δουλειά μου και το τραγούδι το πάθος μου!

Σκέφτεσαι να ασχοληθείς πιο επαγγελματικά με το τραγούδι; Ίσως με κάποιο προσωπικό single ή album;

Το μόνο που θέλω είναι να συνεχίσω να τραγουδάω, είτε καταλήξει σε δισκογραφική δουλειά είτε όχι!

Ενόψει καλοκαιριού, ποια είναι η ωραιότερη ανάμνησή σου από καλοκαιρινές διακοπές;

Οι διακοπές με τη γιαγιά μου στην Κεφαλλονιά είναι η πιο έντονη και γλυκιά καλοκαιρινή ανάμνηση της ζωής μου.

Πιστεύεις στους καλοκαιρινούς έρωτες;

Πιστεύω λίγο περισσότερο στους χειμερινούς!

Ποια είναι τα άμεσα επαγγελματικά σου σχέδια;

Στα άμεσα σχέδιά μου είναι οι καλοκαιρινές διακοπές! Επιστρέφοντας θα δούμε και όλα τα υπόλοιπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα