Η πριγκίπισσα Λέια φοράει το καυτό μπικίνι της και επιστρέφει στο «Star Wars»

07:11 2/5/2013 - Πηγή: KoolNews

Η Κάρι Φίσερ θα υποδυθεί και πάλι την πριγκίπισσα Λέια στη νέα σειρά ταινιών Star Wars από τη Disney, ενώ είναι η πρώτη από το αρχικό καστ που το ανακοινώνει επίσημα.

Η ηθοποιός επιβεβαίωσε την επιστροφή της στο θρυλικό sequel, 35 χρόνια μετά. Στα 56 της, με καυτό μπικίνι… Όχι, η Κάρι Φίσερ δεν αποτρελάθηκε. Απλά επιβεβαίωσε ότι θα επιστρέψει στο νέο «Star Wars» που ετοιμάζει η Disney, στο ρόλο που την έκανε διάσημη στα 70s.

Όταν ρωτήθηκε να περιγράψει την Πριγκίπισσα Λέια τώρα, εκείνη είπε, «Ηλικιωμένη». Η Πριγκίπισσα Λέια του 21ου αιώνα είναι «μια ηλικιωμένη κυρία που Βρίσκεται σ’ έναν διαγαλαξιακό οίκο ευγηρίας. Νομίζω ότι είναι και τώρα ακριβώς όπως ήταν τότε, μόνο πιο αργή και λιγότερο πρόθυμη να πάρει μέρος στη μεγάλη μάχη. Έχει ακόμα τα μαλλιά της κεφτεδάκια και φοράει μπικίνι. Γιατί πάσχει μάλλον από σύνδρομο sundowners. Μόλις πέφτει ο ήλιος, νομίζει ότι είναι ξανά εικοσάχρονη, φοράει το μπικίνι και τη βάζουν στο ίδρυμα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Φίσερ στο Palm Beach Illustrated και η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου.

Στο πλευρό της θα βρίσκονται οι Χάρισον Φόρντ και Μαρκ Χάμιλ. Το «Star Wars: Episode VII», το πρώτο από μια τριλογία, θα σκηνοθετήσει ο Τζ.Τζ. Έιμπραμς, σε σενάριο Μάικλ Αρντ και στις αίθουσες αναμένεται το 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα