Η Πάολα αλλάξε μαλλί και στάζει ειρωνεία: Θα έχω πάλι το παιδί μου στο μαγαζί [βίντεο]

Όσο καιρό η Πάολα βρίσκεται στο προσκήνιο θυμάστε να είχε ποτέ ίδιο λουκ στα μαλλιά της για πολύ καιρό; Όχι. Ε, για να μη μπείτε σε αυτή τη διαδικασία η τραγουδίστρια άλλαξε και πάλι τα μαλλιά της και μας ρώτησε αν της πάνε. Μετά πέταξε και τη μπηχτή της λέγοντας με ύφος «θα είναι και η κόρη μου μαζί».

Μιλώντας στην κάμερα του Μελέτησέ Το η Πάολα μαρτύρησε ότι έκανε τα μαλλιά της φυλλαριστά μιας και δεν είναι και τόσο εμφανές, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε σε όσα ειπώθηκαν για την κόρη της και στο γεγονός ότι έδωσε σε συνεργάτες το τελευταίο μεροκάματο

της στο Teatro.

«Θέλω να σας πω ότι αυτή τη βδομάδα θα είναι πάλι το παιδί μου στο μαγαζί που εμφανίζομαι. Δεν με στεναχωρεί που αναφέρονται στο παιδί… δεν μ’ αρέσει ο τρόπος που γίνεται, γιατί γίνεται απλά για να πουν κάτι. Στην ουσία δεν ασχολήθηκαν με το παιδί μου, με μένα ασχολήθηκαν, αλλά δεν θα έφτανα στο σημείο να κινηθώ νομικά για ένα τέτοιο θέμα» είπε για το ότι σχολιάστηκε η κόρη της και η ίδια με άσχημο τρόπο όταν ανέβηκε στην πίστα να χορέψει και μίλησε για την κίνηση να χαρίσει στους συνεργάτες της το μεροκάματο της.

«Είχα αυτή τη διάθεση. Είναι συνεργάτες μου και είναι οι πρώτοι που δουλεύουν πριν δείτε εσείς αυτό που βλέπετε, στις 2 η ώρα που βγαίνω εγώ. Νομίζω πως τους αξίζει αλλά και η αγάπη του οποιουδήποτε καλλιτέχνη συνεργάζεται μαζί τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα