Η νύφη έριξε τον γαμπρό στον γκρεμό 8 μόλις ημέρες μετά τον γάμο τους

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις περί δολοφονίας ενός νεαρού άνδρα από την ίδια του την σύζυγο και μάλιστα μόλις οχτώ μέρες μετά τον γάμο τους. Δεν άντεξε παραπάνω ο γάμος ενός ζευγαριού από την Μοντάνα των ΗΠΑ καθώς έπειτα από έναν μεγάλο καβγά ο 25χρονος σύζυγος βρέθηκε δολοφονημένος ενώ κατηγορούμενη για τον θάνατό του είναι η γυναίκα του Τζόρνταν Λι Γκρέιαμ. Συγκεκριμένα τον προηγούμενο Ιούλιο το ζευγάρι να έρθει εις γάμου κοινωνία, αλλά μόλις λίγες μέρες μετά η Γκρέιαμ είχε αρχίσει να κάνει δεύτερες σκέψεις.

Η ίδια μετά την

δολοφονία, είχε δηλώσει στην αστυνομία ότι ο άνδρας της έστειλε το μοιραίο βράδυ μήνυμα στο κινητό ότι θα πήγαινε βόλτα αλλά δεν επέστρεψε ποτέ. Αλλά η αλήθεια φαίνεται πως ήταν λίγο διαφορετική.

Έπειτα από έρευνα του FBI, όμως, αποδείχθηκε ότι η Γκρέιμ είχε πει σε φίλη της μέσω μηνύματος ότι έκανε δεύτερες σκέψεις για τον γάμο και ότι σκόπευε να μιλήσει στον σύζυγο της εκείνο το βράδυ. «Ειλικρινά, αν δεν ακούσεις νέα μου απόψε, σημαίνει ότι κάτι έχει συμβεί» της είχε γράψει. Το ζευγάρι είχε άσχημο τσακωμό και ο Τζόνσον άρπαξε κάποια στιγμή τη Γκρέιαμ από τον ώμο. Εκείνη αντέδρασε, τον έσπρωξε και τον είδε να πέφτει στον γκρεμό. Το συγκλονιστικό της όλης ιστορίας είναι ότι η κατηγορούμενη φέρεται να κλώτσησε το θύμα στο πρόσωπο, όταν αυτό στην απέλπιδα προσπάθεια να σωθεί, πιάστηκε από τα πόδια της με το σώμα του να κρέμεται στο κενό...

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα