Η Ντόρα αντικαταστάτης του Μεϊμαράκη στο γεύμα με τον Ολάντ στο Προεδρικό

Η παραμονή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη Μαδρίτη προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες και στις ψηφοφορίες του συνεδρίου του ΕΛΚ δημιουργεί ένα κενό στο πρωτόκολλο…της επίσκεψης Ολάντ, μιας και προβλέπεται επίσημο γεύμα υπό τπν πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο το βράδυ της Πέμπτης.

Πιο συγκεκριμένα, Μέγαρο Μαξίμου και Προεδρικό Μέγαρο είχαν καταλήξει, κατόπιν συνεννόησης, να μην προσκληθούν σύσσυωμοι οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο εν λόγω

γεύμα, μιας και αυτό θα ανάγκαζε το Προεδρικό Μέγαρο να αποκλείσει εκ νέου τη Χρυσή Αυγή.

Έτσι, συμφωνήθηκε να κληθεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πλην όμως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι απών και δεν θα προλάβει να είναι παρών για το γεύμα που θα παραθέσει ο Προκόπης Παυλόπουλος στον κύριο Ολάντ.

Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τον πρόεδρο της ΝΔ θα αντικαταστήσει κατά πάσα πιθανότητα η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία επιστρέφει νωρίτερα από τη Μαδρίτη και στις 20:00 θα βρίσκεται στο Προεδρικό Μέγαρο.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα υποδεχθεί τον Γάλλο πρόεδρο στο Ελευθέριος Βενιζέλος, ενώ στη συνέχεια αυτός θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιωτου, θα παρευρεθεί στην τελετή υποδοχής στο Προεδρικό Μέγαρο και τέλος, πριν το επίσημο δείπνο, θα ακολουθήσει ημίωρη συνάντηση των δυο προέδρων στο Προεδρικό Μέγαρο και αμέσως μετά διευρυμένες συνομιλίες των δυο αντιπροσωπειών, και τελετή παρασημοφόρησης του Γάλλου προέδρου Ολάντ από τον Προκόπη Παυλόπουλο.

The post Η Ντόρα αντικαταστάτης του Μεϊμαράκη στο γεύμα με τον Ολάντ στο Προεδρικό appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα