Η Ντέμι Μουρ πιο νέα κι απ’ της κόρες της – Τι συμβαίνει με το πρόσωπό της; [εικόνες]

14:09 1/3/2016 - Πηγή: KoolNews

Υπάρχουν άνθρωποι που ο χρόνος δεν περνά από πάνω τους και η Ντέμι Μουρ είναι μία από αυτούς.

Η ηθοποιός που τις δεκαετίες του ‘80 και του ‘90 θεωρείτο από τις πιο ωραίες γυναίκες του Χόλιγουντ, σε κάθε δημόσια εμφάνισή της αποδεικνύει ότι είναι ακόμη εκθαμβωτική.

Το σίγουρο είναι πως στα 53 της κάθε φορά δείχνει πιο νέα. «Η μαμά μου είναι αιώνια έφηβη», έγραψε η Ταλούλα Γουίλις, κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις, δημοσιεύοντας αυτήν την φωτογραφία στον λογαριασμό

της στο Instagram.

Στην εν λόγω λήψη, η ηθοποιός φορά γυαλιά και παίρνει μία έκφραση έκπληξης δείχνοντας πραγματικά πιτσιρίκα. Το στιγμιότυπο είναι από μία εκδήλωση της εταιρίας καλλυντικών M.A.C. Cosmetics, όπου η Ντέμι Μουρ συνοδευόταν από τις τρεις κόρες της Ρούμερ, Σκουτ και Ταλούχα.

Μητέρα και κόρες φωτογραφίζονται συχνά μαζί ενώ σε κάποιες φωτογραφίες οι κόρες φαίνονται να… αντιγράφουν τη διάσημη μαμά τους. Όπως σε αυτήν την φωτογραφία που δημοσίευσε η 27χρονη Ρούμερ όπου δύσκολα ξεχωρίζει κανείς ποια είναι ποια: «Είναι η στιγμή που συνειδητοποιείς πως γίνεσαι η μητέρα σου», έγραψε.

Το σίγουρο είναι πως παρά τα 26χρόνια που τις χωρίζουν, η Ντέμι θα μπορούσε να μπερδέψει πολλούς με την ηλικία της, καθώς είναι ακόμη πολύ όμορφη, όπως ήταν χρόνια πριν όταν ξεκινούσε την καριέρα της στο Χόλιγουντ.

1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Η Ντέμι Μουρ πιο νέα κι απ’ της κόρες της – Τι συμβαίνει με το πρόσωπό της; [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα