Η νέα μάχη της Νανάς με την ανορεξία

Το διατροφικό πρόβλημα της δημοσιογράφου Νανάς Καραγιάννη δεν ήταν μυστικό.

Η ίδια η Νανά πριν χρόνια είχε παραδεχτεί δημόσια ότι προσπαθεί να νικήσει την νευρική ανορεξία. Και τα κατάφερε, μέχρι που το πρόβλημα χτύπησε ξανά την πόρτα της. Για άλλη μια φορά η Τατιάνα Στεφανίδου προσφέρθηκε –μέσω της εκπομπής της-να την βοηθήσει (στο παρελθόν

την είχε βοηθήσει ξανά χωρίς να το μάθει κανείς).

Έτσι η Νανά πριν εισαχθεί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών χαιρέτησε τους φίλους της στο facebooke, με ένα συγκινητικό μήνυμα που έλεγε: «Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την ψυχή μου! Προσευχηθείτε να πάνε όλα καλά! Δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να επικοινωνήσω πάλι μαζί σας, αυτό που ξέρω είναι ότι θα σας έχω στην σκέψη μου και θα το ξεπεράσουμε οριστικά πια. Σας αγαπώ πολύ»

Λίγες ώρες πριν όμως έγραψε νέο μήνυμα πιο αισιόδοξο αυτή τη φορά: «Καλημέρα από το Ιατρικό Κέντρο. Διαβάζω όλα τα μηνύματα σας, αδύνατον να απαντήσω προσωπικά σε όλους σας όσο και αν σας αξίζει, είναι τόσα πολλά Θεέ μου….!

Πολύ καλά πάνε όλα μέχρι στιγμής, γιατροί εξαιρετικοί και περιβάλλον ιδανικό. Είμαι πολύ τυχερή που έχω την Αγάπη σας και την σκέψη σας. Σας έχω πολύ ανάγκη. Σας αγαπώ πολύ!»

Δείτε τη Νανά στο τρέιλερ της εκπομπής της στο κανάλι Tempo απο τα μέσα της δεκαετίας του 90.

Keywords
Τυχαία Θέματα