Η Μις Κολομβία για τη Σοφία Βεργκάρα: «Πάντα έλεγα ότι είναι 1.500 φορές πιο όμορφη από εμένα»

Τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω στην Μις Κολομβία, Αριάντνα Γκιτίρεζ, όταν στα καλλιστεία Μις Υφήλιος στέφθηκε νικήτρια… κατά λάθος!

Στη συνέχεια -όπως ήταν αναμενόμενο- αυξήθηκαν οι συγκρίσεις με τη Σοφία Βεργκάρα καθώς οι δυο τους μοιάζουν πολύ.

Αυτό ξάφνιασε την 22χρονη βασίλισσα της ομορφιάς της Κολομβίας η οποία δεν βλέπει να έχει κάποια ομοιότητα με την ηθοποιό της «Μοντέρνας Οικογένειας» του ABC.

«Για

μένα, σαν Κολομβιανή, η Βεργκάρα είναι είδωλο, μία γυναίκα πολύ όμορφη. Με κάνει περήφανη που θριαμβεύει σε όλο τον κόσμο. Από την άλλη με κάνει να χαμογελάω γιατί πάντα έλεγα ότι είναι 1.500 φορές πιο όμορφη από εμένα.

Ξαφνικά υπάρχουν κάποιοι που μας παρομοιάζουν. Είναι τιμητικό να με συγκρίνουν μαζί της αλλά η καθεμιά μας έχει το στιλ της και αυτή είναι υπέροχη», δήλωσε στο ισπανικό περιοδικό People.

Η Μις Κολομβία είπε επίσης ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα της ως μοντέλο και δεν αποκλείει να κάνει το ντεμπούτο της ως ηθοποιός ακολουθώντας τα βήματα της Βεργκάρα…

Λέτε να έχουμε ήδη την αντικαταστάτρια;

The post Η Μις Κολομβία για τη Σοφία Βεργκάρα: «Πάντα έλεγα ότι είναι 1.500 φορές πιο όμορφη από εμένα» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μις Κολομβία, Σοφία Βεργκάρα, Πάντα, 1 500,mis kolomvia, sofia vergkara, panta, 1 500