Η μάχη του… σεξ!

Το πιο επιτυχημένο βιβλίο της χρονιάς, το “Fifty Shades Of Grey” ετοιμάζεται να πάει στη μεγάλη οθόνη και οι ηθοποιοί κάνουν ουρές για μια θέση στο μεγάλο του κρεβάτι.

Είναι το βιβλίο έκπληξη της χρονιάς, έστω κι αν οι κριτικοί το έθαψαν, αποκαλώντας το “ένα μοντέρνο άρλεκιν”. Ο κόσμος όμως το λάτρεψε και οι πωλήσεις του “Fifty Shades Of Grey” άγγιξαν τα 40 εκατομμύρια παγκοσμίως και έκαναν τη συγγραφέα του Έρικα Λέοναρντ Τζέιμς διάσημη (και εκατομμυριούχο) μέσα σε ένα βράδυ. Και επειδή τέτοιες ευκαιρίες δεν τις αφήνει ανεκμετάλλευτες η 7η τέχνη, το βιβλίο ετοιμάζεται να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη. Μαζί με όλες τις ερωτικές του σκηνές. 

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα, από την Έμα Γουότσον και τον Μάικλ Φασμπέντερ, έως τη Σκάρλετ Γιόχανσον και τον Ράιαν Γκόσλινγκ. Αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από την Τζέιμς, η οποία αποκάλυψε πως έχει 7 ονόματα στο μυαλό της -3 αντρικά και 4 γυναικεία- για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψει κανένα από αυτά, καθώς πρώτα πρέπει να τα συζητήσει με τη παραγωγή. Και όσο περνάει ο καιρός όλο και θα μεγαλώνει η λίστα με τους stars που θα ήθελαν μια θέση στο καστ – γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι η ταινία θα γίνει επιτυχία. Αν αρέσει, αυτό είναι άλλο θέμα…

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις KoolNews