Η Λατίνα Milf Τζένιφερ Λόπεζ αποπλανεί νεαρό στις οθόνες μας [βίντεο]

Μπορεί το καυτό τρέιλερ του «The Boy Next Door» να έχει κυκλοφορήσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο, ωστόσο τώρα που η ταινία μετρά αντίστροφα για την προβολή της στους κινηματογράφους, οι παλμοί μας ανεβαίνουν.

Στις 23 Ιανουαρίου κάνει παγκόσμια πρεμιέρα η νέα, πολλά υποσχόμενη ταινία της καυτής Τζένιφερ Λόπεζ, ενώ στην Ελλάδα αναμένεται να την παρακολουθήσουμε λίγες μέρες αργότερα. Στα καλύτερά της εμφανίζεται η 45 χρονη Τζένιφερ δίνοντας σάρκα και οστά στην απόλυτη ανδρική φαντασίωση: Το σεξ νεαρού με την απόλυτη Milf!

Η Τζένιφερ υποδύεται μια νεαρή χωρισμένη μητέρα που έρχεται αντιμέτωπη με τον «πειρασμό» που μετακομίζει απέναντι από το σπίτι της. Ο νέος της γείτονας, πολύ νεότερος της, ξεκινά να τη διεκδικεί από την πρώτη στιγμή και καταφέρνει να συνάψει ερωτική σχέση μαζί της.

Τι γίνεται όμως όταν εκείνη αποφασίζει να δώσει τέλος; Το σενάριο παίρνει μια απροσδόκητη τροπή, ο νεαρός παρουσιάζει το άλλο του πρόσωπο και η ίδια προσπαθεί να σώσει τον εαυτό και το παιδί της. Μας θυμίζει κάτι από «Enough», όπου και πάλι είδαμε τη Λόπεζ σε έναν πιο δυναμικό και λιγότερο γλυκανάλατο ρόλο.

Πολλά υποσχόμενη ταινία με δυνατό καστ ηθοποιών, μεταξύ των οποίων ο Τζον Κορμπέτ, γνωστός στις γυναίκες από τη σειρά «Sex and the City» όπου υποδύθηκε τον ερωτικό Έινταν. Το συμπρωταγωνιστή της Λόπεζ θα ενσαρκώσει ο Αμερικανός ηθοποιός και μοντέλο Ράιαν Γκάζμαν. Σε ρόλο – έκπληξη θα απολαύσουμε και την Κριστίν Τσένογουεθ.

Έρωτας, εμμονή και εκδίκηση είναι τα συστατικά του ψυχολογικού θρίλερ «The Boy Next Doo»r που αναμένεται να… μας καθηλώσει.

The post Η Λατίνα Milf Τζένιφερ Λόπεζ αποπλανεί νεαρό στις οθόνες μας [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα