Η Κέιτι Πέρι, το διαζύγιο και η Crystal Meth

Εννιά μήνες μετά το διαζύγιο του Ράσελ Μπραντ από την τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι, ο κωμικός ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει σε εκπομπή της αυστραλιανής τηλεόρασης για ποιο λόγο το ζευγάρι έβαλε τέρμα στο γάμο του.

Ο 37χρονος Ράσελ, είπε: «Μερικές φορές πάει καλά, μερικές φορές όχι, αλλά αν αισθανθεί ότι υπάρχει μια ασυμβατότητα, τότε καλό είναι ο καθένας να τραβήξει ξεχωριστό δρόμο».

Θέλοντας επίσης να αποδείξει ότι καλό είναι σε μια σχέση -αν θέλουν και οι δύο να υπάρχει μέλλον- το ζευγάρι να έχει κοινά ενδιαφέροντα και προσπαθώντας να επιχειρηματολογήσει σε αυτό

το σκεπτικό, παρέθεσε κάποια παραδείγματα , εκ των οποίων το ένα ήταν άτυχο. Είπε χαρακτηριστικά:, « Αν είσαι άνθρωπος που του αρέσει πολύ το μάουντεν μπάικ, τότε καλό είναι να βγεις με κάποιον που του αρέσει επίσης το μάουντεν μπάικ. Αν σου αρέσει ο μυστικισμός της Ανατολής, βγες με καποιον που του αρέσει επίσης, αλλά αν είσαι επαγγελματίας αθλητής τένις και παντρεύεσαι μια εθισμένη στην Crystal Meth, προφανώς θα έχεις πρόβλημα».

Αν και σκοπός του Ράσελ ήταν να δείξει ότι οι μεγάλες αντιθέσεις σε ένα γάμο είναι καταδικαστικές, εν τούτοις το σχόλιό του με το σκληρό και πολύ εθιστικό ναρκωτικό -γνωστό και ως η κοκαΐνη των φτωχών- άναψε φωτιές στα Media που υποθέτουν ότι τέτοια παρομοίωση, μόνο τυχαία δεν έγινε.

Keywords
Τυχαία Θέματα