Η γκριμάτσα της Μισέλ που προκάλεσε αντιδράσεις

Με το ζόρι αγκάλιασε την Αν Ρόμνεϊ σε μια στημένη επίδειξη οικειότητας κι αγάπης μπροστά σε 40.000.000 τηλεθεατές, γράφουν σήμερα τα αμερικανικά media.

Σε βεβιασμένα χαμόγελα, αμήχανες χειραψίες και αγκαλιές «υποχρεώθηκαν» οι σύζυγοι των δύο υποψηφίων για τις προεδρικές εκλογές, από τους επικοινωνιολόγους που βρίσκονται πίσω από τις προεκλογικές καμπάνιες.

«Μισέλ Ομπάμα και Αν Ρόμνεϊ προσπάθησαν να φανούν άνετες, λαμπερές, καλές μητέρες και δυναμικές σύζυγοι,

αλλά μάλλον προσπάθησαν υπερβολικά πολύ», γράφουν σήμερα τα αμερικανικά και βρετανικά media media για την «καυτή» βραδιά της πρώτης τηλεοπτικής αναμέτρησης των συζύγων τους, στο Ντένβερ.

Ακόμα βέβαια κι αν φαίνεται υπερβολικό το σόου που έδωσαν οι δύο κυρίες μπροστά στις κάμερες, η αλήθεια είναι πως η αμερικανική κοινή γνώμη επηρεάζει πολύ από την προσωπική ζωή των πολιτικών και την δημόσια εικόνα των συζύγων τους.

Δέκα λεπτά πριν ο Ομπάμα και ο Ρόμνεϊ ανέβουν στην τηλεοπτική σκηνή, η Μισέλ και η Αν τους αγκάλιασαν και τους έδωσαν ένα φιλί. Η 63χρονη Αν έδειχνε σαφώς πιο λαμπερή, με το ημίλευκο σύνολο που επέλεξε, δίπλα στην 48χρονη Μισέλ που πόνταρε σε ένα μπλε φουστάνι με floral μεταξένια λεπτομέρεια (κομμάτι Βρετανού σχεδιαστή που κόστισε 2.250 δολάρια). Η πιο περίεργη στιγμή της βραδιάς ωστόσο ήταν ο εναγκαλισμός των δύο γυναικών και η γκριμάτσα αμηχανίας της Μισέλ…

Ο Ρόμνεϊ τελικά κέρδισε τις εντυπώσεις ως καλός και στοργικός σύζυγος και πατέρας καθώς δίπλα του βρίσκονταν τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Ο Ομπάμα, όμως, ανέκτησε αρκετό από το χαμένο έδαφος μέσω του διαδικτύου –όπου έχει σαφώς μεγαλύτερο ρεύμα από τον συντηρητικό αντίπαλο του- ανταλλάσοντας με την Μισέλ μηνύματα αγάπης για την επέτειο των γάμων τους.

«Είκοσι χρόνια πριν, παντρεύτηκα τον έρωτα της ζωής μου και την καλύτερή μου φίλη. Ευτυχισμένη επέτειο, Μισέλ», έγραψε ο πρόεδρος και η πρώτη κυρία του απάντησε «Ευτυχισμένη 20ή επέτειο, Μπαράκ. Σε ευχαριστώ που είσαι ένας απίστευτος σύντροφος, φίλος και πατέρας κάθε μέρα. Σε αγαπώ!»…

Keywords
Τυχαία Θέματα