Η Ελληνίδα της Victoria’s Secret ακούει στο όνομα Ζωή Μαντζακάνη! Γνώρισε τη σέξι καλλονή [εικόνες]

Με ελληνικό ταπεραμέντο και μόλις 21 ετών, η Ζωή Μαντζακάνη ανήκει στο ρόστερ της Victoria’s Secret και ετοιμάζεται να ποζάρει για το «Sports Illustrated Swimsuit Issue 2016», αν περάσει επιτυχώς το κάστινγκ.

Ο μπαμπάς της Έλληνας από την Πάτρα και μαμά Γαλλίδα, η καλλονή έχει συμμετάσχει σε καλλιστεία της πόλης του φωτός κατακτώντας τίτλους και στέμματα.

Όσον αφορά στις ηχηρές της συνεργασίες; Μοντέλο της εταιρείας Victoria’s Secret, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει ότι στο μεγάλο σόου της Etam το 2013 περπάτησε ημίγυμνη δίπλα στη Ρίτα Όρα. Έχει ποζάρει, επίσης, για το εξώφυλλό του «L’Officiel Morocco», κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Κι αν νομίζεις ότι έμαθες αρκετά για εκείνη… κάνεις λάθος. Το χυμώδες κορίτσι, που βλέπεις στις διαφημίσεις των μαγιό Eres και των κοσμημάτων Links, έχει παίξει στο χολιγουντιανό «The Hangover Part III», ενώ έχει κάνει ένα πέρασμα από την τηλεοπτική σειρά «Gossip Girl».

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Η Ελληνίδα της Victoria’s Secret ακούει στο όνομα Ζωή Μαντζακάνη! Γνώρισε τη σέξι καλλονή [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα