15 Τσάντες για κάθε μέρα

Εντυπωσιακές και ευρύχωρες, οι τσάντες του χειμώνα, κρατιούνται κάθε μέρα: στην δουλειά, στο γραφείο, στην απογευματινή βόλτα. Mας συνοδεύουν ακούραστες σε κάθε μας δραστηριότητα. Ιδίως, αν δεν προλαβαίνεις να αλλάζεις τσάντες, τότε θα πρέπει αναγκαστικά να έχουν χώρο κυριολεκτικά για τα πάντα, για αυτά που κάθε γυναίκα μπορεί να κρύβει στα άδυτα της τσάντας της... καλλυντικά, χαρτομάντιλα, κινητά, πορτοφόλια και χίλια δυο άλλα αντικείμενα που πιάνουν έστω και λίγο χώρο.

Οι τσάντες συμπληρώνουν, ή ακόμα και αναβαθμίζουν το εκάστοτε look μας, οπότε το κατατάσσουμε ίσως ως το πιο σημαντικό

αξεσουάρ της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Σχέδια άπειρα, σε ακόμα περισσότερους –αν γίνεται, που δεν γίνεται- χρωματικούς συνδυασμούς. Σε μια θάλασσα από τσάντες λοιπόν, ποια να διαλέξεις, για να μην γεμίσεις την ντουλάπα σου με τσάντες και τσαντάκια?

Πρώτον, επέλεξε μια τσάντα αρκετά ευρύχωρη. Γιατί μόνο πορτοφόλι, κινητό και κλειδιά να βάλεις σε ένα clutch, πάει, γέμισε. Χώρος για νεσεσέρ ή ατζέντα, δυστυχώς δεν υπάρχει.

Δεύτερον, προτίμησε μια τσάντα σε ουδέτερη πασπαρτού απόχρωση, που να ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα σου, ή με χρωματικούς συνδυασμούς.

Τρίτον, επένδυσε σε μια τσάντα καλής ποιότητας, γιατί όταν θα αρχίσει να σκίζεται από την καθημερινή χρήση και από το βάρος, θα πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεις αντικαταστάτρια σύντομα. Διπλός κόπος, διπλά λεφτά λοιπόν, οπότε μάλλον αξίζει να σκεφτείς να διαθέσεις λίγα χρήματα παραπάνω, σε μια τσάντα από ανθεκτικά υλικά και καλές ραφές.

Τσάντα Tote Love Moschino (204,00 €) [Περισσότερα]Τσάντα Versace Jeans Thorberg (185,00 €) [Περισσότερα]Τσάντα Χειρός Γυναικεία Μαύρη Shinny Class4u (26,50 €) [Περισσότερα]Redskins (70,30 €) [Περισσότερα]DKNY ACTIVE (145,00 €) [Περισσότερα]SHINY CHIC ΤΣΑΝΤΑ ΩΜΟΥ (190,00 €) [Περισσότερα]REFLECTIONS ΤΣΑΝΤΑ ΩΜΟΥ (210,00 €) [Περισσότερα]Totes (59,00 €) [Περισσότερα]ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ CITYBAG ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΤΣΕΠΑΚΙ (79,95 €) [Περισσότερα]CITYBAG OFFICE ΜΕ ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΣΧΕΔΙΟ (69,95 €) [Περισσότερα]SHOPPER ΜΕ ΑΓΚΡΑΦΑ (19,95 €) [Περισσότερα]Τσάντα - Μαύρο (39,00 €) [Περισσότερα]Pu Handbag (66,50 €) [Περισσότερα]SELENA MOCK CROC FLAP BACKPACK (30,00 €) [Περισσότερα]EMMA WINGED STUD TRIM & STRAP DAY HANDBAG (30,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα