Η Έλενα Παπαρίζουν για την σκλήρυνση κατά πλάκας και τις εκτρώσεις που της χρεώνουν: «Αθλιότητες»

Συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life παραχώρησε η Έλενα Παπαρίζου και μεταξύ άλλων μίλησε για τα ψευδή δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί κατά καιρούς για την υγεία της και δηλώνοντας σοκαρισμένη.

«Έγραψαν ότι έκανα εξωσωματική που δεν έκανα, έγραψαν ότι πήρα ορμόνες που δεν πήρα, έγραψαν ότι πάσχω από σκλήρυνση κατά πλάκας, έγραψαν,

έγραψαν, έγραψαν... Το μόνο που ισχύει είναι το ότι απέκτησα θυρεοειδή, τίποτα παραπάνω».

Η Έλενα μάλιστα συνεχίζει αποκαλύπτοντας το πώς διαχειρίζεται πλέον τα κακεντρεχή δημοσιεύματα:

«Δεν θα σου πω ότι δεν διαβάζω όσα γράφονται και όσα πυρά μου έχουν ρίξει κατά καιρούς αλλά προσπαθώ να μην τους δίνω σημασία και να αδιαφορώ. Θέλουν να γεμίσουν σελίδες το καταλαβαίνω, αλλά μερικές φορές ξεπερνούν τα όρια. Όταν έγραψαν για σκλήρυνση σοκαρίστηκα και το ίδιο έγινε κι όταν έμαθα πως έγραψαν άρθρο με τίτλο «Όλη η αλήθεια για την έκτρωση της Παπαρίζου». Αθλιότητες!

Κοίτα, αν κάτσω να πικραίνομαι κάθε φορά που γράφουν για μένα, χάθηκα! Θέλω να είμαι χαρούμενη, να είμαι θετική, να μην ενδίδω στην αρνητικότητα κάποιων. Δεν θέλω να με αποσπούν η κακοήθεια και η εμπάθεια. Τους γυρνάω την πλάτη μου και προχωρώ μπροστά»…

Η ίδια μάλιστα έδωσε απαντήσεις και σε όλους εκείνους που επιμένουν να ασχολούνται με τα κιλά της…

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Η Έλενα Παπαρίζουν για την σκλήρυνση κατά πλάκας και τις εκτρώσεις που της χρεώνουν: «Αθλιότητες» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα