Η έκπληξη των σιωνιστών που θα αλλάξει τον κόσμο!

Το κλείδωμα των μέτρων των 13,6 δισ.ευρώ, το κόστος της επιμήκυνσης, το σκάνδαλο των τριών πολιτικών και ένα σενάριο συνομωσίας ξεχωρίζουν σήμερα στο περίπτερο.

Οι πρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: “Κόβονται οι πρώτες 4.500 “συντάξεις-μαϊμού”!”.

Η εφημερίδα γράφει ότι “αντί να περιμένουν έως και 2 χρόνια οι αιτούντες τη σύνταξή τους, τους χορηγείται το 50% του βασικού τους μισθού. Στον εισαγγελέα οι μη απογραφέντες. Παράταση: εως τις 5 Οκτωβρίου για την απογραφή

των ασφαλισμένων στο ΙΚΑ καθώς δεν “εμφανίστηκαν” 200.000. Εως τις 30 Νοεμβρίου για τον ΟΓΑ “.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: “Τι… έχει συμβεί με τον Μεϊμαράκη”.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι “έντονο παρασκήνιο, το οποίο προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις, σε όλα τα επίπεδα, κατά τα τελευταία 24ωρα συνοδεύει τις καταγγελίες επιχειρηματιών για εμπλοκή του προέδρου της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη όπως και των δύο πρώην υπουργών Μιχ.Λιάπη και Γ.Βουλγαράκη, σε υπόθεση ύποπτων αγοραπωλησιών και ξέπλυμα μαύρου χρήματος “.

ΕΘΝΟΣ: “Λύση για όλα θέλει η ΕΕ στις 18 Οκτωβρίου”.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι “συνολικό σχέδιο για τη διευθέτηση του ελληνικού προβλήματος επεξεργάζονται οι Βρυξέλλες, με στόχο να ληφθούν οριστικές και ευνοϊκές αποφάσεις στη Σύνοδο Κορυφής του Οκτωβρίου. Προωθείται η έγκριση της δόσης των 31,5 δισ.ευρώ. Διετής επιμήκυνση στο πρόγραμμα προσαρμογής“.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: “Η Οκτωβριανή έκπληξη των σιωνιστών που θα αλλάξει την πορεία του κόσμου!”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “το πιο απίθανο σενάριο ίντριγκας παίζεται αυτή τη στιγμή σε διαφορετικές χώρες, από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και Ισραήλ και τα κυκλώματα τρομοκρατών που συντηρούν οι Σαουδάραβες. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει με την επίθεση κατά της Συρίας και την προσβλητική ταινία για το Ισλάμ “.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: “Νέο κούρεμα και επιμήκυνση μεθοδεύει η Λαγκάρντ”.

Η εφημερίδα γράφει ότι “στόχος τα ελληνικά ομόλογα αξίας 52 δισ.ευρώ που κατέχουν η ΕΚΤ και οι κεντρικές τράπεζες της ευρωζώνης με ταυτόχρονη επέκταση του προγράμματος έως το 2016. Ελλάδα, Ιρλανδία και Πορτογαλία πρέπει να πάρουν περισσότερο πολιτικά παρά οικονομικά μέτρα“.

ΕΣΤΙΑ: “Οι αλλεπάλληλες απεργίες στο δημόσιο”.

Η εφημερίδα τονίζει ότι “παρά τους περιορισμούς που θέτει το Σύνταγμα, οι περισσότερες απεργίες γίνονται από δημοσίους υπαλλήλους και από εργαζομένους σε επιχειρήσεις δημοσίου χαρακτήρα ή κοινής ωφελείας, με στόχο ακριβώς να παραλύση η λειτουργία τους που έχει ζωτική σημασία για την εξυπηρέτηση βασικών αναγκών του κοινωνικού συνόλου“.

Η ΑΥΓΗ: “Απεργούμε για να σωθούμε”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “κοινωνική οργή για τα βάρβαρα μέτρα που αποφασίζουν κυβέρνηση και τρόικα παρ`ότι αναγνωρίζουν ότι δεν βγαίνουν και δεν θα είναι τα τελευταία μέτρα. Γενική απεργία σήμερα από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, στην κινητοποίηση συμμετέχουν μικρομεσαίοι, επαγγελματίες και έμποροι“.

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: “Αυθαίρετα: Το ΙΚΑ αναζητά και πάλι αναδρομικές οφειλές”.

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι “με νέο

Keywords
ξέπλυμα μαύρου χρήματος, αδεσμευτοσ τυποσ, ελευθερη ωρα, επιμηκυνση, απογραφη, ικα, ογα, δημοκρατια, βουλη, βρυξέλλες, ωρα, ηπα, κουρεμα, ΕΚΤ, τραπεζες, ελλαδα, εστια, απεργιες, συνταγμα, αυγη, τροικα, απεργια, βραδυνη, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, εφημεριδα δημοκρατια, απεργια οσε, απεργια υπα, απεργιες αυριο, απεργιες σημερα, απεργια μμε, αυθαιρετα, απογραφη 2011, απεργια ταξι, απεργια 5 οκτωβριου, απεργια 10 οκτωβριου, απεργια 19 οκτωβριου, απεργια 20 οκτωβριου, νεα κυβερνηση, αυθαιρετα παραταση, παραταση αυθαιρετων, Καλή Χρονιά, απεργια 6 νοεμβρίου, εκλογες ηπα, απεργια 8 νοεμβριου, απεργια γσεε, απεργια αδεδυ, βγαινουν, χωρες, αυγη, βραδυνη, ηπα, ιρλανδια, ισραηλ, ογα, ομολογα, προγραμμα, ωρα, βρυξέλλες, γινονται, ευρω, εξυπηρετηση, εφημεριδα, υπηρεσιες, υποθεση, ισλαμ, κυβερνηση, λειτουργια, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, πορτογαλια, σεναριο, συνταξη, σχεδιο, ελληνικα, οργη, ξεπλυμα
Τυχαία Θέματα