Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και τα κορίτσια του!

Ζήλεψε από τους άλλους αστέρες του Χόλιγουντ ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και αποφάσισε να ξεκινήσει και αυτός τις τρέλες με ξανθιές καλλονές; 

Σοκ στο Χόλιγουντ παραλίγο να προκαλέσει ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, με τις φωτογραφίες που τον δείχνουν σε ένα κότερο παρέα με δύο καυτές ξανθιές. Είναι γνωστό ότι ο 37χρονος ηθοποιός έχει σχέση με το μοντέλο Έριν Χέδερτον αλλά με τόσα που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα κανείς δεν είναι σίγουρος για κανέναν. Τελικά όμως  αποδείχθηκε “καθαρός” και η Χέδερτον μπορεί να είναι ήσυχη.

Βλέπεις ο Ντι Κάπριο

αυτή τη περίοδο είναι στα γυρίσματα της νέας του ταινίας “The Wolf of Wall Street” και σε κάποιες σκηνές πρέπει να κάνει τρελίτσες με τις δύο ξανθιές. Ο σταρ του Χόλιγουντ υποδύεται τη ζωή ενός χρηματιστή, του Τζόρνταν Μπέλφορντ, ο οποίος τη δεκαετία του ’80 έκανε τη μεγάλη ζωή με τα λεφτά των άλλων. Και έφαγε στο τέλος 2 χρόνια φυλακή.

Βέβαια όσο ήταν με τα κορίτσια ο Ντι Κάπριο έδειχνε να περνάει μια χαρά. Σε αντίθεση με τις στιγμές που τους έδινε εντολές ο Μάρτιν Σκορσέζε, που το χασμουρητό του παραλίγο να του σπάσει το σαγόνι. Και οι φωτογραφίες δεν λένε ψέματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα