Η Δέσποινα Βανδή παρουσιάστρια του MadWalk 2016 – Τι θα φορέσει;

Η Δέσποινα Βανδή για ακόμα μία φορά μετά τον ελληνικό τελικό της Eurovision θα δοκιμάσει τις ικανότητές στην παρουσίαση, αυτή τη φορά αναλαμβάνοντας ρόλο οικοδέσποινας στο MadWalk 2016.

Για 6η συνεχόμενη χρονιά το MAD θα παρουσιάσει στο κοινό του ανατρεπτικό μουσικό catwalk με τους Έλληνες καλλιτέχνες να δίνουν το παρών με ανατρεπτικές εκτελέσεις κομματιών, φορώντας δημιουργίες Ελλήνων

σχεδιαστών και κλέβοντας τις εντυπώσεις. Αυτό που όλοι αδημονούν να δουν, όμως, είναι το πώς η Δέσποινα Βανδή θα χειριστεί τον ρόλο της παρουσιάστριας βαδίζοντας στα χνάρια της Κάτιας Ζυγούλη.

Όπως το MAD ανέφερε σε άρθρο του, ο ρόλος της Δέσποινας έχει επισημοποιηθεί:

«Ξεχωριστή σημασία και σε αυτή την εκδήλωση έχει η παρουσιάστρια, η οποία αναλαμβάνει τον δύσκολο ρόλο να γεφυρώσει αυτούς τους δυο τόσο συγγενικούς αλλά και τόσο διαφορετικούς χώρους. Της μόδας και της μουσικής. Για φέτος, αυτόν τον ρόλο ανέλαβε μια από τις πιο λαμπερές Ελληνίδες. Μια super star, αγαπημένη τραγουδίστρια, εκρηκτική performer και fashion icon! Μια γυναίκα που κατάφερε κάθε της εμφάνιση να αποτελεί ένα fashion statement. Η Δέσποινα Βανδή είναι για φέτος η πιο Fashion Rockstar παρουσιάστρια».

Και ο Βρεττός Βρεττάκος, όμως, φρόντισε να τιμήσει τη φίλη και συνεργάτιδά του, Δέσποινα Βανδή, ανεβάζοντας στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook μια φωτογραφία της από παλαιότερη χρονιά των Madwalk και γράφοντας χαρακτηριστικά: «#‎THROWBACK FRIDAY Δέσποινα Βανδή .The queen of Madwalk 2016... Coming soon.... #‎fashionshow ‪#‎showhost». Ο ίδιος είναι σίγουρα ένας από τους σχεδιαστές που θα ντύσουν την εντυπωσιακή Δέσποινα για τη μεγάλη βραδιά, με το κοινό να είναι βέβαιο πως για ακόμη μια φορά το εκρηκτικό δίδυμο θα εντυπωσιάσει.

Εμείς πάντως ανυπομονούμε για τα ρούχα που θα επιλέξει η αγαπημένη τραγουδίστρια να φορέσει και είμαστε βέβαιοι πως για ακόμα μία φορά θα κάνει τη διαφορά.

Πηγή: ToraTora.gr

The post Η Δέσποινα Βανδή παρουσιάστρια του MadWalk 2016 – Τι θα φορέσει; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα