Η χαρά αυτού του σκύλου που τον μάζεψαν από τον δρόμο φτιάχνει τη μέρα μας! [βίντεο]

Ένα χαμόγελο είναι το πιο ευεργετικό πράγμα για την ψυχή κάθε ανθρώπου που έχει ακόμα μέσα του λίγη στάλα ανθρωπιά. Πολύ περισσότερο αν αυτό το χαμόγελο προέρχεται από κάποιον που είχε παραδώσει κάθε ελπίδα και είχε ξεχάσει τι πάει να πει χαρά. Είτε πρόκειται για άνθρωπο είτε πρόκειται για ζώο. Στην περίπτωση μας πρόκειται για ένα σκύλο.

Μακάρι όλα τα σκυλιά του κόσμου να είχαν έναν άνθρωπο να τους ταΐζει, να τους δίνει νερό και κυρίως να τους δίνει ένα χάδι, την τρυφερότητα που έχουν ανάγκη περισσότερο απ΄όλα. Αλλά επειδή αυτή η ευχή είναι κάτι ουτοπικό και πάντα θα υπάρχουν ζώα

που δεν βρίσκουν αυτό που τους δίνει ζωή, θα συμβιβαζόμαστε ως άνθρωποι με το ελάχιστο δυνατόν.

Κι αφού σας μαυρίσαμε αρκετά την ψυχή, μπορείτε να δείτε το βίντεο όπου ένας σκύλος που ζούσε παρατημένος στην άκρη του δρόμου και πέθαινε καθημερινά λίγο λίγο, βρήκε τη ζωή στην άκρη του δρόμου.

Στην Ινδία, μια χώρα που οι άνθρωποι ζουν με πολύ λίγα, υπάρχει η οργάνωση Animal Aid Unlimited India που κάνει ό,τι μπορεί για να προσφέρει ένα καλύτερο σήμερα και αύριο στα ζώα. Οι άνθρωποι της περιμάζεψαν το σκύλο, φρόντισαν το δέρμα του που σάπιζε, του έδωσαν φαγητό και μετά από δύο μήνες είχε το πιο μεγάλο χαμόγελο του κόσμου.

The post Η χαρά αυτού του σκύλου που τον μάζεψαν από τον δρόμο φτιάχνει τη μέρα μας! [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα