Η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο δεν κρύβουν τον έρωτά του ούτε στους… αγώνες ιππασίας [εικόνες]

12:47 8/6/2015 - Πηγή: KoolNews

Μετά την τραγική απώλεια του αγαπημένου αλόγου της Αθηνάς Ωνάση, της Καμίλ και το σοβαρό τραυματισμό της, η χρυσή κληρονόμος επιστρέφει δυναμικά.

Ο 42χρονος σύζυγός της άλλωστε είναι πάντα στο πλευρό της. Αυτές τις ημέρες την στηρίζει στην σημαντική διοργάνωση που έχει στρέψει όλα τα βλέμματα του αθλητικού κόσμου -και όχι μόνο- στη Γαλλία. Η Αθηνά διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά το Athina Onassis Horse Show, στην περίφημη παραλία της Pampelonne στο Ramatuelle, στη χερσόνησο του Saint Tropez, ενώ ταυτόχρονα προπονείται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Στους αγώνες πήρε μέρος και η κόρη του Αλβάρο την οποία η σύζυγός του αγαπάει σαν να είναι δικό της παιδί. Η Βίβιεν δεν θα μπορούσε να μην έχει αγάπη για τα άλογα αφού μεγαλώνει σε ένα τέτοιο περιβάλλον.

Αργότερα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Αλβάρο σε τρυφερές στιγμές με την κόρη του Βίβιεν, αλλά και την Αθηνά Ωνάση να απολαμβάνει την μακαρονάδα της.

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες στο ToraTora.gr

The post Η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο δεν κρύβουν τον έρωτά του ούτε στους… αγώνες ιππασίας [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα