Ήρθε το τέλος! Οι καλύτερες ταινίες καταστροφής [βίντεο]

12:47 8/6/2015 - Πηγή: KoolNews

Αγωνία, σασπένς, ολέθριες καταστροφές. Με αφορμή την κυκλοφορία του «San Andreas: Επικίνδυνο Ρήγμα», που ισοπεδώνει το Λος Άντζελες, βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε τις δημοφιλέστερες ταινίες ολικής καταστροφής, που συγκλόνισαν το κοινό.

Independence Day

Εξωγήινοι εισβάλλουν στη Γη και καταστρέφουν όλες τις μεγαλουπόλεις του κόσμου. Όμως, την 4η Ιουλίου ξεκινά η γήινη αντεπίθεση υπό την καθοδήγηση του προέδρου των ΗΠΑ. Μπιλ Πούλμαν, Τζεφ Γκόλντμπλουμ,

Γουίλ Σμιθ, Μαίρη ΜακΝτόνελ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε μία ταινία του 1996.

2012

Το 2009 ένας Αμερικανός γεωλόγος επιβεβαιώνει με στοιχεία ότι σε τρία το πολύ χρόνια επίκειται μια τεράστια καταστροφή του πλανήτη. Όταν φτάσει η ώρα, από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ ως τον Τζάκσον Κέρτις, χωρισμένο συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας, όλοι οι κάτοικοι της Γης θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές θέαμα.

Μετά την επόμενη μέρα

O κλιματολόγος Τζακ Χολ μάταια προειδοποιεί το Λευκό Οίκο ότι μια σειρά ακραίες κλιματολογικές αλλαγές μπορεί να επιφέρουν μια νέα εποχή παγετώνων. Όταν η Νέα Υόρκη σκεπάζεται από πάγους, θα προσπαθήσει να φτάσει μέχρι εκεί για να σώσει το γιο του, ο οποίος έχει βρει καταφύγιο στη βιβλιοθήκη του Μανχάταν. Εντυπωσιακή ταινία καταστροφής με οικολογικές και πολιτικές αναφορές…

Οι Αρειανοί Επιτίθενται

Ο Τιμ Μπάρτον δημιουργεί την εν λόγω ταινία με πρωταγωνιστές τους Τζακ Νίκολσον, Γκλεν Κλόουζ, Πιρς Μπρόσναν, Μάρτιν Σορτ, Ανέτ Μπένινγκ. Η υπόθεση θέλει τον πρόεδρο των ΗΠΑ να στήνει θερμή υποδοχή στους πρώτους Αρειανούς, που έρχονται στη Γη. Αυτοί, όμως, έχουν φιλοπόλεμες διαθέσεις.

Αρμαγεδδών

Μπρους Γουίλις, Μπεν Άφλεκ, Λιβ Τάιλερ και Μπίλι Μπομπ Θόρντον πρωταγωνιστούν σε μία από τις πιο αγαπημένες ταινίες. Μια ομάδα ειδικών στις γεωτρήσεις εκπαιδεύεται τάχιστα από τη NASA, με αποστολή να φυτέψει μια πυρηνική βόμβα σ' έναν αστεροειδή που απειλεί να καταστρέψει τη Γη.

Η Κορυφή του Δάντη

Όταν ένα ηφαίστειο ενεργοποιείται και ισοπεδώνει μια ορεινή κωμόπολη, ένας γεωλόγος μετατρέπεται σε ήρωα που σώζει την όμορφη δήμαρχο και την οικογένειά της. Πιρς Μπρόσναν, Λίντα Χάμιλτον, Ελίζαμπεθ Χόφμαν σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία ταινία που υπογράφει ο Ρότζερ Ντόναλντσον.

The Impossible

Μια πενταμελής οικογένεια Βρετανών επισκέπτεται την Ταϊλάνδη τα Χριστούγεννα του 2004. Μετά το χτύπημα του φονικού τσουνάμι, η σοβαρά τραυματισμένη μητέρα και ο μεγαλύτερος γιος αναζητούν μέσα στο απόλυτο χάος τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

The post Ήρθε το τέλος! Οι καλύτερες ταινίες καταστροφής [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα