Η Αστυνομία σκότωσε άλλον έναν 18χρονο μαύρο – Έτοιμοι για εξέγερση στις ΗΠΑ

Ακόμη ένας 18χρονος Αφροαμερικανός έπεσε νεκρός από τις σφαίρες αστυνομικού δημιουργώντας ένα καυτό σκηνικό προεμφυλιακής σύγκρουσης στις ΗΠΑ με τον κίνδυνο κοινωνικής έκρηξης και σύγκρουσης να είναι πλέον εμφανής.

Πρόκειται για τον Αντόνιο Μάρτιν ο οποίος σκοτώθηκε την ώρα που εισερχόταν σε πρατήριο καυσίμων από αστυνομικό στο Μπέρκλει κοντά στο Φέργκιουσον του Μισούρι. Το περιστατικό συνέβη κοντά στο σημείο όπου τον Αύγουστο ένας λευκός αστυνομικός σκότωσε τον άοπλο Αφροαμερικανό Μάικλ Μπράουν.

Σύμφωνα

με τις πληροφορίες, αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαιώνουν, πως ο νεαρός δέχθηκε τα πυρά αστυνομικού, με τις αρχές να ανακοινώνουν πώς ο νεαρός τράβηξε όπλο, αφού αρνήθηκε τον απαραίτητο έλεγχο.

Οι σκηνές είναι δραματικές...

Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε τον νεαρό, ο οποίος τράβηξε όπλο και τον απείλησε με αυτό την ώρα που ο αστυνομικός τον πλησίασε στο βενζινάδικο όπου βρισκόταν μαζί με ένα άλλο άτομο, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σεντ Λούις, ο Μπράιαν Σέλμαν.

Αυτόπτης μάρτυρας, φίλος του 18χρονου έγραψε στο Twitter... Λίγες ώρες μετά το περιστατικό το #AntonioMartin έχει γίνει viral και κατακλύζεται από συγκλονιστικές φωτογραφίες και βίντεο από την περιοχή.

Damn. #AntonioMartin pic.twitter.com/GL85zv5ail

— Charles Wade (@akacharleswade) December 24, 2014

Τραγική φιγούρα η μητέρα του 18χρονου που είδε το πτώμα του παιδιού της να κείτεται στο έδαφος.Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ξένα μέσα, η μητέρα του Μάρτιν, μόλις αντίκρισε το παιδί της αναφώνησε: «Ω Θεέ μου, αυτό είναι το παιδί μου!».

Angry crowds set off fireworks at the scene of the #AntonioMartin shooting http://t.co/WyumH2hcaF pic.twitter.com/EoQbJVYeqm

— The Independent (@Independent) December 24, 2014

Στο σημείο της δολοφονίας έχει ήδη συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου ενώ αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή.

Η μάνα του νεαρού θρηνεί μην μπορώντας να το πιστέψει

The post Η Αστυνομία σκότωσε άλλον έναν 18χρονο μαύρο – Έτοιμοι για εξέγερση στις ΗΠΑ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα