Η απιστία δημιούργησε πανικό!

Η Liberty Ross, γυναίκα του Rupert Sanders που κοιμήθηκε με τον Kristen Stweart, έσβησε τον λογαριασμό της στο twitter, αφού πρώτα έστειλε τα μηνυματάκια της. 

Η είδηση ότι η Kristen Stewart κοιμήθηκε με τον σκηνοθέτη της ταινίας “Snow White and the Huntsman” προκάλεσε αναταραχή στο Hollywood.

Γιατί, όπως και να το κάνεις, εκτός του ότι η η Stewart και ο Robert Pattinson αποτελούν από τα αγαπημένα παιδιά της 7ης τέχνης, φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα τα όμορφα ζευγάρια αντιμετωπίζουν κρίση. Και πάνω που όλοι περίμεναν την αντίδραση του 26χρονου ηθοποιού, τελικά αυτή ήρθε από τη γυναίκα του “άτακτου” Rupert Sanders. 

Η Liberty Ross αφού στην αρχή έγραψε στο twitter της “μερικές φορές τα καλά πράγματα καταρρέουν, ώστε καλύτερα να συμβούν”, συνέχισε με ένα “αν καταφέρεις ποτέ να βρεις χώρο στην καρδιά σου ώστε να νοιαστείς για κάποιον άλλον, τότε έχει πετύχει” και στο τέλος έσβησε τον λογαριασμό της στο social media, αφήνοντας τους όλους με την απορία.

Από την πλευρά της η Stewart αργά χθες το βράδυ κυκλοφόρησε ανακοίνωση, ζητώντας συγγνώμη για ότι έκανε και για όσους στεναχώρησε. Μάλιστα έκλεισε το δικό της μήνυμα λέγοντας πόσο αγαπάει τον Pattinson, ο οποίος μέχρι στιγμής κρατάει κρατάει σιγή ιχθύος.

Και να φανταστείς ότι στην ταινία ”Snow White and the Huntsman” η Stewart και η Ross, με την δεύτερη να υποδύεται την μητέρα της 22χρονης star, έμοιαζαν να τα πηγαίνουν πολύ καλά. Τουλάχιστον πολύ καλύτερα από ότι φαινόταν να πηγαίνει με τον Sanders.

Keywords
Τυχαία Θέματα