Η «άγρια» Τζέσικα Άλμπα περιμένει τον Άγιο Βαλεντίνο με δερμάτινη φούστα και μπότες [εικόνες]

12:13 6/2/2014 - Πηγή: KoolNews

Μπορεί να είναι μητέρα δύο μικρών κοριτσιών και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας φυσικών προϊόντων, αλλά η Τζέσικα Άλμπα κρύβει ακόμα την άγρια πλευρά μέσα της.Η 32χρονη ηθοποιός φόρεσε μία μεσάτη δερμάτινη φούστα και ένα πουλόβερ με τίγρη, όταν επισκέφθηκε το«The City Of Beverly Hills Centennial Party»στο Crustacean εστιατόριο στο Λος Άντζελες,την Τετάρτη.

Η

Τζέσικα Άλμπα έλαμψε μέσα από την δερμάτινη φούστα, συνδυασμένη με μαύρο καλσόν και μποτάκια. Το γκρι πουλόβερ της με την εικόνα μιας τίγρης και με το όνομα του σχεδιαστή Kenzo γραμμένο σε φούξια χρώμα έδινε μία άλλη νότα ομορφιάς στο τελικό της σύνολο.Τα μαλλιά της είχαν ένα ελαφρό κυματισμό, ενώ το μακιγιάζ της τελειοποιούσε το φλογερό βυσσινί στα σαρκώδη χείλη της.

Η Τζέσικα Άλμπα είναι παντρεμένη με τον Κας Γούορεν και έχουν δύο κόρες, την Όνορ, ηλικίας πέντε και την Χαβέν, ηλικίας δύο. Η ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο «Ε!» τα σχέδια τς για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ σχολίασε πως δεν θα κάνει κάτι μόνο με το σύντροφό της, καθώς τα παιδιά της θα αποτελέσουν προτεραιότητα. Η ίδια σχολίασε «Είναι περισσότερο από μια ρομαντική νύχτα, αλλά είναι ωραίο να κάνουμε κάτι με τα παιδιά, κάτι διασκεδαστικό».Μάλιστα η Τζέσικα είπε, ότι οι κόρες της θα δημιουργήσουν χειροποίητες κάρτες του Αγίου Βαλεντίνου για τον πατέρα τους, πριν την βγουν έξω για φαγητό με τον άντρα της.

Keywords
Τυχαία Θέματα