710.000 ευρώ ξέχασε να δηλώσει ο Χορταρέας – Η πανάκριβη Ferrari που δεν πλήρωσε

11:44 6/2/2014 - Πηγή: KoolNews

«Ξεχασιάρης» αποδείχτηκε ο γνωστός αστρολόγος και μελλοντολόγος Νίκος Χορταρέας, ο οποίος, «λησμόνησε» να δηλώσει στην εφορία περίπου 700.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να καλείται τώρα να πληρώσει ένα τσουχτερό πρόστιμο.

Όπως αναφέρει η Espresso το πρόστιμο αναμένεται να φτάσει έως και το 40% του ποσού που δεν δήλωσε ο μελλοντολόγος, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να αρνηθεί πως οφείλει και να καταφύγει στα φορολογικά δικαστήρια.

Η εφημερίδα κάνει μία ανασκόπηση στο πρόσφατο παρελθόν του γνωστού μελλοντολόγου

και στην χλιδάτη ζωή που έκανε. Ο 58χρονος επιχειρηματίας πέραν της μαντικής είχε ασχοληθεί και με το τραγούδι έχοντας βγάλει και CD. Η αγάπη του για την πολυτελή ζωή ήταν εμφανής και αυτό φαινόταν από τα ακριβά αυτοκίνητα, τα ξενοδοχεία στα οποία έμενε, τα σκάφη και φυσικά η πολυτάραχη και νυχτερινή ζωή.

Ίσως η ναυαρχίδα των αυτοκινήτων του Νίκου Χορταρέα ήταν η κόκκινη Ferrari την οποία οδηγούσε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Την αγόρασε το 2011 ωστόσο δεν πρόλαβε να την χαρεί. Δεν κατέβαλλε τα γραμμάτια που είχε υπογράψει για την αγορά της και έτσι η εταιρεία την κατέσχεσε.

Από το προφίλ του στο Facebook βλέπουμε πως ο μελλοντολόγος παρά το γεγονός πως σταμάτησε τις τηλεοπτικές εμφανίσεις εδώ και τρία χρόνια, δεν σταμάτησε να ευχαριστιέται την ζωή του, οδηγώντας ακριβά αυτοκίνητα και μηχανές και πηγαίνοντας βόλτες με σκάφη αναψυχής και νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα