Ryanair: Άφησε επιβάτες για Κεφαλλονιά στη Θεσσαλονίκη γιατί ήταν σκοτεινά

Απίστευτη ταλαιπωρία υπέστησαν οι επιβάτες της Ryanair που κατευθύνονταν από το Λονδίνο στην Κεφαλονιά καθώς υποχρεώθηκαν να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης γιατί σύμφωνα με τον πιλότο ήταν πολύ σκοτεινά για να προσγειωθούν στο νησί!

Στην αρχή οι επιβάτες ανησύχησαν μήπως το αεροπλάνο είχε έλλειψη καυσίμων μέχρι τη στιγμή που ο κυβερνήτης τους ενημέρωσε πως θα προσγειωθούν στη Θεσσαλονίκη.

Τελικά έφτασαν μετά από 2 ώρες στη συμπρωτεύουσα.

Ανάμεσα στους επιβάτες ήταν και η δημοσιογράφος Κέιτ Μάνσει η οποία κοινοποίησε την είδηση μέσω Twitter επιρρίπτοντας ευθύνες στην Ryanair για την εξέλιξη. Σύμφωνα με τον κυβερνήτη η εταιρεία είχε δώσει εντολή να προσγειώνονται στο Αργοστόλι μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ωστόσο η πτήση ήταν προγραμματισμένη να προσγειωθεί στις 21:20.

Όταν τελικά μετά από 2 ώρες μπόρεσαν να πετάξουν από την Θεσσαλονίκη για την Κεφαλλονιά οι αγανακτισμένοι επιβάτες ρωτούσαν το προσωπικό αν μέσα στο διάστημα αυτό ο ήλιος είχε… ανατείλλει στο νησί.

Η εταιρεία περιορίστηκε στο να δηλώσει πως η «παράκαμψη έγινε λόγω περιορισμών στην προσγέιωση που τέθηκαν στο αεροδρόμιο του νησιού» και ανακοίνωσε πως στο εξής οι πτήσεις της προς την Κεφαλλονιά θα γίνονται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα