Έμαθα για την μαστεκτομή από τα media, δηλώνει ο πατέρας της Τζολί

Ενώ ήταν μαζί δύο μέρες πριν, ο Τζον Βόιτ δεν γνώριζε τι επρόκειτο να κάνει η κόρη του. Όπως μάλιστα δήλωσε ο ίδιος έμαθε για την επέμβαση από τα Μέσα όπου αναπαρήγαγαν το θέμα.

Ταυτόχρονα με τον υπόλοιπο κόσμο και μέσω των μέσων επικοινωνίας, έμαθε για τη γενναία κίνηση της Angelina Jolie, ο πατέρας της Jon Voight. Παρά το γεγονός ότι δύο μέρες πριν ήταν μαζί της και τον Μπραντ και τον αδερφό της για να γιορτάσουν τα γενέθλια του τελευταίου, ο ίδιος δήλωσε ότι δεν είχε καταλάβει κάτι για την

κίνηση της κόρης του. Ο ίδιος δήλωσε «το ανακάλυψα την Τρίτη το πρωί και έμεινε έκπληκτος όπως όλοι και βαθιά συγκινημένος από τον τρόπο που το χειρίστηκε. Είναι ένας εξαιρετικό άνθρωπος».

Παλαιότερα, ο Τζον και η Τζολί είχαν έρθει σε ρήξη καθώς, εκείνος είχε διαδώσει το 2002 ότι έχει σοβαρές νοητικές διαταραχές, ενώ εκείνη τον είχε κατηγορήσει ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση πίσω από την πλάτη της μητέρας της. Ο Μπράντ ήταν αυτός που συντέλεσε ώστε να συμφιλιωθούν πατέρας και κόρη το 2011. Ο Τζον δήλωσε ότι ένα γεγονός του άλλαξε όλη τη ζωή του και ότι κατάλαβε πόσο σημαντική είναι η κόρη και τα εγγόνια είναι πολύτιμα γι’ αυτόν.

Το διαβάσαμε στο jenny.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα