Η Gillette… φλέρταρε με τον Ουγγαρέζο και τον Σταμάτη Din Dan Don! [εικόνες]

Η Gillette και ο Ρυθμός 949 έδωσαν ραντεβού την Κυριακή 08/09 στο A’ South Coast Βούλας και μαζί με το Δημήτρη Ουγγαρέζο και το Σταμάτη Din Dan Don ξεσήκωσαν τη παραλία με θέμα τι άλλο, το φλερτ!

Εμπνευσμένοι από την διαδραστική εφαρμογή της Gillette, όπου ο ειδικός ερωτικός ψυχολόγος, Jean Zougan δίνει tips στους άνδρες για το πώς να περιποιηθούν την εμφάνισή τους και να κατακτήσουν το φιλί μας γυναίκας, ο Δημήτρης

Ουγγαρέζος και ο Σταμάτης Din Dan Don, αναζήτησαν στην παραλία τους masters του φλερτ ρωτώντας τους τις δικές τους ατάκες για την κατάκτηση του πολυπόθητου φιλιού.

1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Σταμάτης Din Dan Don, με περιποιημένα γένια, μίλησαν για τη σημασία της ανδρικής περιποίησης σε ζωντανή μετάδοση του Ρυθμού 949 από την παραλία της Βούλας.

"

Οι πιο τυχεροί απόλαυσαν μια περιποίηση από τη Gillette και πλούσια δώρα. Όλοι όμως έμαθαν ότι για να κατακτήσεις μια γυναίκα πρέπει να «πηγαίνεις κόντρα» και να είσαι είτε φρεσκοξυρισμένος είτε να έχεις περιποιημένα γένια.

Για περισσότερα tips μπείτε στο κανάλι της Gillette στο Youtube: www.youtube.com/gillette

Η Gillette και ο Ρυθμός 949 συνεχίζουν να σας συμβουλεύσουν πως να κατακτήσετε το κορίτσι και να πάρετε το φιλί. Συντονιστείτε!

Keywords
Τυχαία Θέματα