Η 28χρονη γυμνάστρια, κόρη γνωστού διαιτητή που έχασε την ζωή της στην καραμπόλα [εικόνες]

Η καραμπόλα που συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στο Σχηματάρι είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της η 28χρονη Ιωάννα Γιαννακοπούλου, την ώρα που κατευθυνόταν σε ένα φιλανθρωπικό μπαζάρ.

Η Ιωάννα Γιαννακοπούλου καθόταν συνοδηγός στο λευκό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γιος γνωστού διεθνούς διαιτητή του μπάσκετ. Η άτυχη κοπέλα κατευθυνόταν προς Αθήνα από την Λάρισα για να συμμετάσχει σε ένα φιλανθρωπικό μπαζάρ, στο πλάι της αδερφής της τηλεπαρουσιάστριας και δημοσιογράφου Θάλειας Γιαννακοπούλου, σύμφωνα με την Huffington Post Greece.

Το μπαζάρ γίνεται για την Κιβωτό του Κόσμου, τη φιλανθρωπική οργάνωση που φιλοξενεί πάνω από 400 παιδιά υπό την προστασία του πάτερ Αντώνιου στον Κολωνό. Η 28χρονη Λαρισαία ήταν κόρη του γνωστού διαιτητή Ποδοσφαίρου και υπαλλήλου του υπεραστικού ΚΤΕΛ Λάρισας, Κοσμά Γιαννακόπουλου και της Τασούλας Μηλιώνη.

Η Ιωάννα τραυματίστηκε σοβαρά από τη σύγκρουση, απεγκλωβίστηκε και έδωσε σημεία ζωής, ωστόσο κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο της Χαλκίδας εξέπνευσε. Απαρηγόρητοι οι γονείς της την αναγνώρισαν τα ξημερώματα στο νοσοκομείο, ενώ ο πατέρας της ήταν στο παρελθόν διαιτητής και σήμερα εργάζεται στα ΚΤΕΛ Λάρισας.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Η 28χρονη γυμνάστρια, κόρη γνωστού διαιτητή που έχασε την ζωή της στην καραμπόλα [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις KoolNews