Super League: Η ανατροπή του Ολυμπιακού ξεκινάει από την Λιβαδειά

O Ολυμπιακός μετά τη νίκη – πρόκριση στους «32» του Europa League στο Φάληρο επί της Μάλμε επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στο πρωτάθλημα και στην προσπάθεια να ανατρέψει το -4 από τον ΠΑΟΚ...

Πλατανιάς – Νίκη Βόλου

O Πλατανιάς υποδέχεται τη Νίκη Βόλου στα Περιβόλια και μοναδικός στόχος είναι

μόνο η νίκη, με την τελευταία να καταγράφεται στις 26 Οκτωβρίου. Οι Χανιώτες έχουν χάσει αρκετό έδαφος και θέλουν να επιστρέψουν στα τρίποντα και να ανέβουν βαθμολογικά. Από την άλλη η Νίκη Βόλου προέρχεται από νίκη με 2-0 επί της Καλλονής στο Πανθεσσαλικό. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί ξανά στα Περιβόλια, τη σεζόν 2009-2010 για το Κύπελλο Ελλάδας με τον Πλατανιά να κερδίζει στα πέναλτι με 4-3.

Ώρα σύσκεψης: 15:30, Novasports3

Συνάντηση κορυφής: Περιβόλια

Καλλονή – Παναιτωλικός

Στις νίκες θέλει να επιστρέψει και η Καλλονή, μετά από τις δύο σερί ήττες με Ξάνθη στα Πηγάδια και Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη, κόντρα στον Παναιτωλικό, ο οποίος δεν έχει κερδίσει ποτέ την Καλλονή μακριά από την έδρα του. Στη Football League, η Καλλονή κονταροχτυπήθηκε για πρώτη φορά με τον Παναιτωλικό. Συγκεκριμένα, στις 17 Φεβρουαρίου 2013 η ομάδα της Μυτιλήνης νίκησε την ομάδα του Αγρινίου με 2-0, ενώ την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Super League, η Καλλονή νίκησε εκ νέου τον Παναιτωλικό με 3-1 στις 24 Φεβρουαρίου 2013. Στην αντίπερα όχθη τα «καναρίνια» προέρχονται από νίκη και θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο και να σπάσουν την... παράδοση που τους θέλει να χάνουν όταν γηπεδούχος είναι η ΑΕΛ Καλλονή.

Ώρα σύσκεψης: 17:15, Novasports1

Συνάντηση κορυφής: Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός

Η νίκη, αλλά και τα τέσσερα γκολ επί της Μάλμε ήταν ό, τι πρέπει για να φτιαχτεί η ψυχολογία του Ολυμπιακού εν όψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα αλλά και στο δύσκολο δρόμο που έχει ν διανύσει για να πραγματοποιήσει την ανατροπή και η πρώτη στάση του λεωφορείο της ανατροπής είναι η Λιβαδειά. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν χτίσει παράδοση στην έδρα του Λεβαδειακού που από τη σεζόν έχουν μόνο νίκες. Ο Λεβαδειακός των πολλών απουσιών, είναι σε καλή φόρα έβαλε τέσσερα γκολ στον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» και δύο γκολ στο «Γεντί Κουλέ» κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ η τελευταία φορά που ο πορτιέρο τω Βοιωτών, Μιχάλης Σηφάκης, μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα του ήταν στις 19 Οκτωβρίου στη ήττα από την Βέροια, εκτός έδρας.

Ώρα σύσκεψης: 19:30, Novasports1

Συνάντηση κορυφής: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

The post Super League: Η ανατροπή του Ολυμπιακού ξεκινάει από την Λιβαδειά appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα