Γυμνές με καραμπίνες για καλό σκοπό!

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί μεγάλη συγκίνηση η γενναία απόφαση των γυναικών ενός ολόκληρου χωριού να φωτογραφηθούν τσίτσιδες για ημερολόγιο αφιερωμένο στη μνήμη συγχωριανού τους…

Ο 21χρονος Ρίτσαρντ Γουάρ είχε μια αδυναμία: τις όμορφες, γυμνές, γυναίκες. Το νήμα της ζωής του, όμως, κόπηκε πολύ νωρίς και δεν πρόλαβε να χαρεί τα πάθη του. Ένα χρόνο μετά το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα, δυο ντουζίνες γυναίκες ηλικίας από 18 έως 40 ετών φωτογραφήθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του ακριβώς όπως θα του άρεσε εκείνου: μόνο με τις μπότες και τις κυνηγητικές τους καραμπίνες.

Οι 24 γυναίκες γδύθηκαν και πόζαραν σε μια επαγγελματία φωτογράφο κάνοντας τα καθημερινά τους χόμπι –κυνήγι, ψάρεμα, εκδρομές, ιππασία κι ένα ποτό στην παμπ του Herefordshire- εντελώς γυμνές. Οι καλύτερες από αυτές τις φωτογραφίες συμπεριλήφθηκαν σε ένα εντυπωσιακό ημερολόγιο με τον τίτλο Game Birds 2013 και πωλείται στο διαδίκτυο έναντι μόλις 15 ευρώ.

Σκοπός των «γυναικών της διπλανής πόρτας» που έγιναν για μια μέρα μοντέλα, είναι να συγκεντρώσουν 15.000 ευρώ για την Midlands Air Ambulance που σώζει ζωές με την αεροκομιδή τραυματιών σε νοσοκομεία.

«Τον Ρίτσαρντ τον αγαπούσαν όλες οι γυναίκες. Από την πιο πιτσιρίκα μέχρι τις γιαγιάδες του χωριού. Είχε, βέβαια, σοβαρή σχέση με μια κοπέλα και σκόπευε να την παντρευτεί. Λάτρευε τις γυναίκες και το σώμα τους όπως κι αν ήταν αυτό», λέει χαρακτηριστικά μια από αυτές τις γυναίκες, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα