Γκανγκστερικά τατουάζ που λένε ιστορίες από την φυλακή

Σημάδια που φανερώνουν την πορεία μίας ζωής μέσα στο έγκλημα. Τα τατουάζ των Ρώσων εγκληματιών φανερώνουν ένα και μόνο πράγμα: το… βιογραφικό τους.

Πρόκειται για σύμβολα τα οποία απεικονίζουν κατά κύριο λόγο ονόματα συμμοριών, σημαντικά πρόσωπα, ενώ αρκετές φορές αφιερώνονται στον Θεό που τους έχει κρατήσει στην ζωή. Τα τατουάζ αυτά αποτελούν έναν σιωπηλό κώδικα μεταξύ των Ρώσων γκάνγκστερς.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες τραβήχθηκαν από το 1989 έως το 1993 σε φυλακές και αναμορφωτήρια σε πολλές περιοχές της Ρωσίας, όπως την Αγία Πετρούπολη, το Τατζίλ κ.α.

Μία τίγρης που βρυχάται

υποδεικνύει την αγριότητα του κατόχου του τατουάζ κατά την διάρκεια μίας ληστείας. Ένα μαχαίρι από την άλλη δείχνει πως το συγκεκριμένο άτομο καταδικάστηκε σε φυλάκιση επειδή σκότωσε κάποιον. Τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει αυτοί οι άνθρωποι είναι πολλά, μεταξύ άλλων, δολοφονίες, επιθέσεις και ληστείες. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι περισσότερες συμμορίες που έδρασαν στις αρχές της δεκαετίας του ’90 ήταν από τις σκληρότερες που είδε ποτέ η Ρωσία και οι φυλακισμένοι αυτοί ήταν μέλη των συμμοριών αυτών.

Όλες οι φωτογραφίες αυτές έχουν συμπεριληφθεί στην Ρωσική Εγκληματική Εγκυκλοπαίδεια Δερματοστιξίας (τατουάζ) που δημοσιεύθηκαν από τον Φούελ που τις τράβηξε.

Κάντε κλικ πάνω στις φωτογραφίες για να μεγαλώσουν

Keywords
Τυχαία Θέματα