Γιάννης Χλωρός: «Πρώτα ο συνάδελφος και μετά το γκολ»

H φάση με τον Γιάννη Χλωρό να βγάζει την μπάλα εκτός, ενώ ήταν απέναντι από το τέρμα τη στιγμή που ο Μιχάλης Σηφάκης έχει πέσει στο έδαφος τραυματίας είναι το κυρίαρχο θέμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο (διαβάστε εδώ)...

Ο επιθετικός της Νέας Ιωνίας, Γιάννης Χλωρός, σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM, 94,6 μίλησε για το εν λόγω περιστατικό και δήλωσε πως προτεραιότητα είχε για αυτόν ο τραυματισμός του συναδέλφου του, παρά να βάλει το γκολ.

Αναλυτικά

οι δηλώσεις του:

«Η φάση έγινε ακριβώς μπροστά μου, δεν το σκέφτηκα πολύ. Είδα ότι ο συμπαίκτης μου χτύπησε τον τερματοφύλακα και το πρώτο μου μέλημα ήταν να δω αν έχει χτυπήσει ο συνάδελφος και όχι να βάλω το γκολ», είπε αρχικά ο Γιάννης Χλωρός.

Για τον κόσμο και την αντίδραση του: «Το γήπεδο με χειροκρότησε, αντίπαλοι και συμπαίκτες ήρθαν αμέσως να με συγχαρούν. Είναι η πρώτη φορά που μου τυχαίνει κάτι τέτοιο και εύχομαι σε όλους να πράξουν ανάλογα αν τους συμβεί».

Για την διοίκηση: «Τόσο η διοίκηση της ομάδας μου, όσο και του Ηλυσιακού μου έδωσαν συγχαρητήρια. Ήταν ένα κομβικό σημείο στο ματς, αφού μετά από λίγο μείναμε με δέκα παίκτες και θα μπορούσαμε να το είχαμε “καθαρίσει”, όμως όλοι μου έδωσαν συγχαρητήρια».

The post Γιάννης Χλωρός: «Πρώτα ο συνάδελφος και μετά το γκολ» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα