Όταν ο Βλαστός εξαπατήθηκε από γυναίκα: Ήθελε να σκοτώσει τον πατέρα του για τα μάτια της

Μπορεί οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα εκβιαστών που δρούσε στις φυλακές Κορυδαλλού να φέρνει στο επίκεντρο τον Παναγιώτη Βλαστό, ωστόσο ο βαρυποινίτης είχε πέσει και αυτός θύμα απάτης, και μάλιστα γένους θηλυκού.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, η Βίκυ παρουσιάστηκε στον Βλαστό ως «άβγαλτη ερωτικά», κόρη εφοπλιστή ενώ του είχε πει πως είχε παρακολουθήσει όλη την πορεία του και γνώριζε την προσωπική του ζωή. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τραβήξει την προσοχή του Βλαστού και οι δυο τους να συνάψουν σχέση μέσω τηλεφώνου και επιστολών.

Εκείνος ήθελε να κανονίσει ακόμη

και ένα... ροζ επισκεπτήριο, αλλά εκείνη του απαντούσε ότι οι καταπιεστικοί γονείς της δεν την άφηναν να ξεμυτίσει από το σπίτι της. Η αλήθεια όμως ήταν εντελώς διαφορετική.

Η Βίκυ από την Θεσσαλονίκη είχε συλληφθεί εκείνη την εποχή για σωρεία από απάτες και βρισκόταν στις φυλακές Κορυδαλλού. Εκεί, βρέθηκε συγκρατούμενη με την σήμερα σύντροφο του Βλαστού σύμφωνα με αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής και αποφάσισε να προσεγγίσει τον βαρυποινίτη έχοντας στο μυαλό της τα 30 εκατ. ευρώ από τα λύτρα της απαγωγής Παναγόπουλου.

Έτσι, συγκέντρωσε πληροφορίες από την συγκρατούμενη της και προσέγγισε τον Παναγιώτη Βλαστό με ερωτικά ραβασάκια, φωτογραφίες και ροζ τηλεφωνικές επικοινωνίες. Αρχικά το σχέδιο της απέδιδε και ο βαρυποινίτης της έδινε χρήματα προκειμένου να την δελεάσει και να τον συναντήσει.

Η Βίκυ όμως δεν τον συναντούσε και ο Βλαστός έστειλε τρεις παλιούς συνεργάτες του προκειμένου να την μεταφέρουν στο πατρικό του σπίτι. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γυναίκα προσέγγισε ερωτικά και τον πατέρα του βαρυποινίτη αποσπώντας του χρήματα.

Ο Βλαστός το έμαθε και έγινε έξαλλος. Μίλησε ακόμα και για «συμβόλαιο θανάτου» για τον πατέρα του. Τελικά ο ηλικιωμένος πέθανε το 2011 από φυσικά αίτια ενώ η Βίκυ «τιμωρήθηκε» καθώς μέλη της συμμορίας του Βλαστού την χτύπησαν και τη μετέτρεψαν σε πειθήνιο όργανό του.

The post Όταν ο Βλαστός εξαπατήθηκε από γυναίκα: Ήθελε να σκοτώσει τον πατέρα του για τα μάτια της appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα