Για πέμπτη συνεχή ημέρα αγνοείται ο Χαράλαμπος Δάσος

Αγωνιώδεις στιγμές περνούν οι γονείς του 23χρονου Χαράλαμπου Δάσου από τη Μυτιλήνη, ο οποίος σπουδάζει στο ΤΕΙ Σερρών και έχει εξαφανιστεί τις τελευταίες πέντε ημέρες.

Το τελευταίο πρόσωπο που μίλησε με τον 23χρονο ήταν η μητέρα του το πρωί της Δευτέρας. Ο φοιτητής δεν εμφανίστηκε από εκείνη τη μέρα στη σχολή του ενώ τα ίχνη του αγνοούνται.

Η μητέρα του μετέβη αρχικά στις Σέρρες

όπου ήταν παρούσα όταν η αστυνομία έσπασε την πόρτα του σπιτιού του 23χρονου, μέσα στο οποίο βρέθηκαν τα κλειδιά, οι κάρτες και το κινητό του, το οποίο ερευνάται για περισσότερες πληροφορίες.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του 23χρονου συμμετέχει η αστυνομία, κλιμάκιο των ΕΚΑΜ και η πυροσβεστική. Μετά από αίτημα της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών στις έρευνες συμμετέχουν και οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας - Θράκης, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σερρών, ενώ έχει ειδοποιηθεί και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Αν γνωρίζετε οποιαδήποτε πληροφορία για τον Χαράλαμπο Δάσο παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών (23210 90805).

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα