Από ταξιτζή θα την έβρισκε ο Κάμερον – Σχεδίαζε την δολοφονία του Βρετανού πρωθυπουργού

Ένας οδηγός ταξί σχεδίαζε την δολοφονία του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον και συνελήφθη από τις Αρχές.Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian, ο 34χρονος Ιρφάκ Ινάζ είχε ένα οπλοστάσιο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του, το οποίο περιείχε ένα ξίφος Σαμουράι, σφυριά, μαχαίρια, σουγιάδες, όπλο ηλεκτροσόκ όπως επίσης και τέσσερα κινητά τηλέφωνα και 1.200 λίρες σε

μετρητά.

Τον Ινάζ σταμάτησαν τοπικοί αστυνομικοί επειδή οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα και ανακάλυψε το οπλοστάσιο. Επίσης, στο διαμέρισμα του ταξιτζή βρέθηκαν έγγραφα τα οποία συμπεριελάμβαναν στοιχεία για τον Βρετανό πρωθυπουργό και άλλα πολιτικά πρόσωπα.

Ο 34χρονος κατέθεσε στο δικαστήριο και παραδέχτηκε ότι σχεδίαζε να επιτεθεί στον Κάμερον ενώ ψυχίατρος διέγνωσε ότι πάσχει από παρανοϊκή σχιζοφρένεια.

Ο συνήγορος του Ναζ υποστηρίζει ότι ακολουθεί την φαρμακευτική αγωγή του «είναι ήρεμος, λογικός, αλλά όταν δεν την ακολουθεί έχει την τάση να έχει παραισθήσεις και πασχίζει να τις αντιμετωπίσει».

Ο δικαστής επέβαλε τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική και σύμφωνα με βρετανική εφημερίδα, μπορεί να αφεθεί ελεύθερος μόνο έπειτα από εντολή του υπουργείου Εσωτερικών.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα