Φρίκη: Αποκεφάλισαν μητριά που βίασε με σκουπόξυλο και σκότωσε την 6χρονη κόρη της [εικόνα]

Ουρλιάζοντας για την αθωότητα της, η Λάιλα Μπιντ Αμπντούλ Μουτάλεμπ Μπασίμ τιμωρήθηκε βάναυσα για τις κατηγορίες που την βάρυναν.

Η γυναίκα αποκεφαλίστηκε από δήμιο στην ιερή πόλη της Μέκκας, αφότου κρίθηκε ένοχη για τον ξυλοδαρμό, τον βιασμό με σκουπόξυλο και την δολοφονία της εξάχρονης θετής κόρης της. Το περιστατικό έχει προκαλέσει οργή στην Σαουδική Αραβία, όχι για τον αποκεφαλισμό της, αλλά γιατί τραβήχτηκε σε βίντεο και ανέβηκε στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα να το δει η οικογένεια της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι αρχές συνέλαβαν έναν άνδρα για την βιντεοσκόπηση της εκτέλεσης. Το βίντεο δείχνει την γυναίκα να ικετεύει για την ζωή της και να υπερασπίζεται την αθωότητα της: «Κρίμα, κρίμα, κρίμα, κρίμα. Δεν σκότωσα. Είναι άδικο», ουρλιάζει κλαίγοντας.

Ο δήμιος είναι ντυμένος με ένα λευκό ράσο και ανάγκασε την μαυροφορεμένη γυναίκα να ξαπλώσει στο έδαφος. «Δεν το έκανα», συνέχιζε να λέει μέχρι ο δήμιος να καρφώσει το σπαθί του στο λαιμό της και να την χτυπήσει δύο φορές προκειμένου να την αποκεφαλίσει.

The post Φρίκη: Αποκεφάλισαν μητριά που βίασε με σκουπόξυλο και σκότωσε την 6χρονη κόρη της [εικόνα] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα