Φόβος στον ΠΑΟΚ – Η Μέταλιστ έκανε νέα προσφυγή και ταξιδεύει κανονικά στη Γερμανία!

Σε θρίλερ τείνει να εξελιχθεί η υπόθεση του αποκλεισμού της Μέταλιστ και η αντικατάστασή της από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος (με τα μέχρι τώρα δεδομένα) θα αγωνιστεί την Τετάρτη (21/08) κόντρα στη Σάλκε.

Όπως ανακοινώθηκε, η ουκρανική ομάδα κατέθεσε νέα αίτηση, ζητώντας να ανοίξει ξανά η υπόθεση τονίζοντας πως έχει νέα στοιχεία στη διάθεσή της και ευελπιστεί σε δικαίωση!

Μάλιστα,

η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε πως η αποστολή της Μέταλιστ θα αναχωρήσει κανονικά για το παιχνίδι με τη Σάλκε, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα από τα παραπάνω.

Η ενημέρωση στο διαδίκτυο αναφέρει: «Η αναχώρηση της αποστολής έχει προγραμματιστεί για το πρωί της 20ής Αυγούστου και δεν ακυρώνεται. Το βράδυ, θα αποφασίσουμε. Νομίζω ότι η ομάδα θα μεταβεί αύριο το πρωί, ούτως ή άλλως. Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για τις 10:00. Η ομάδα θα πετάξει προς το αεροδρόμιο της Κολωνίας».

Και συμπληρώνουν: «Το δικαστήριο της Λοζάνης ανέλαβε μια δεύτερη αίτηση αναιρέσεως της "Μέταλιστ" σχετικά με την απόφαση της Επιτροπής προσφυγών. Πριν από το γεύμα αύριο θα καθορίσει το κατά πόσον ή ομάδα θα συμμετάσχει στα πλέι-οφ»

Σύμφωνα, πάντως με το CAS, την Τρίτη το μεσημέρι αναμένεται να βγει η νέα απόφαση. Τότε και μόνο θα ξέρουμε αν τελικά ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αντιμετωπίσει τη Σάλκε για τα play off του Champions League, ή θα βρεθεί στους ομίλους του Europa.

Keywords
Τυχαία Θέματα