Δεν θέλω να αλλάζω συνέχεια πάνες στον γιο μου! – Ο πατέρας Πρίγκιπας Ουίλιαμ μιλά για πρώτη φορά

«Τώρα, ο Τζορτζ και η Κάθριν είναι οι προτεραιότητες της ζωής μου». Αυτά ήταν τα λόγια του Πρίγκιπα Ουίλιαμ, στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε μετά τη γέννηση του παιδιού του, αναφερόμενος στην πρωτόγνωρη για εκείνον εμπειρία της πατρότητας.

Ο ίδιος, περιέγραψε αυτή την κατάσταση ως «συναισθηματική» και δήλωσε πως τον έχει επηρεάσει τόσο πολύ, όσο τίποτα άλλο στη ζωή του. Φυσικά, έχει βιώσει (όπως κάθε γονιός) και τις… αρνητικές «παρενέργειες» του να έχει κανείς ένα νεογέννητο μωρό στο σπίτι, οι οποίες,

φυσικά, σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να μειώσουν το αίσθημα ευτυχίας: Λερωμένες πάνες, κλάματα και μειωμένες ώρες ύπνου είναι μερικά από τα… στοιχεία που έχουν γίνει καθημερινότητα για τη ζωή του Πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Όταν, μάλιστα, ρωτήθηκε για το ποιο είναι το κληροδότημα που θέλει να περάσει στον γιο του, εκείνος απάντησε αποστομωτικά: «Το μόνο που θέλω να περάσω αυτή τη στιγμή στον γιο μου είναι να κοιμάται περισσότερο και να μην με αναγκάζει του αλλάζω πάνες τόσο συχνά!» με εμφανή την αίσθηση του χιούμορ.

«Νομίζω πως τις τελευταίες εβδομάδες ήταν μια τελείως διαφορετική, από πλευράς συναισθημάτων, περίοδος της ζωής μου. Έχω νιώσει πράγματα τα οποία δεν περίμενα ποτέ. Και παρά το γεγονός πως το παιδί είναι μαζί μας σύντομο χρονικό διάστημα, ήδη, με έχει κάνει να αλλάξω την οπτική μου γωνία σε πολλά πράγματα. Αναμφισβήτητα με έχει επηρεάσει» ήταν τα λόγια του Ουίλιαμ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης για το κανάλι του CNN, η οποία θα προβληθεί στις 15 Σεπτέμβρη.

Φυσικά, από τη μεριά του δεν παρέλειψε να τονίσει πως είναι αποφασισμένος να είναι πάντα δίπλα στον τρίτο κατά σειρά διάδοχο του αγγλικού θρόνου, αλλά και στην αγαπημένου σύζυγο, Κέιτ Μίντλετον.

«Και εγώ και η Κάθριν θέλουμε να προστατέψουμε το παιδί μας από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό είναι κάτι, που μόνο όταν γίνεσαι γονιός το καταλαβαίνεις» τόνισε.

Όπως γίνεται αντιληπτό και από τα λίγα πλάνα που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ο Δούκας του Κέιμπριτζ χαμογελά όταν ανακαλεί στη μνήμη του την… «τρομακτική» στιγμή (έτσι χαρακτηρίστηκε από τον ίδιο) που έπρεπε να παρουσιάσει στον κόσμο τον νεογέννητο γιο του. Τον Πρίγκιπα Τζορτζ.

«Εντάξει ήταν περίεργη στιγμή, αλλά πιστεύω πως κάθε γονιός χαίρεται να δείχνει το παιδί του. Ήταν, όντως, σοκαριστικό αλλά τελικά το συναίσθημα είναι όμορφο» είπε και συνέχισε: «Νομίζω είναι ευχάριστο που ο κόσμος θέλει να δει τον Τζορτζ! Του είμαι ευγνώμων, πάντως, που ήταν ήσυχος στον δρόμο για την πρώτη του εμφάνιση» και ξέσπασε σε γέλια μετά από αυτή την… ατάκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα