Φώτης Κουβέλης: Πιθανόν να πάμε σε εκλογές τον Οκτώβριο-Νοέμβριο

Πιθανό θεωρεί πως είναι το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες το φθινόπωρο ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.

«Δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο εκλογών, περίπου στην περίοδο του Οκτωβρίου, Νοεμβρίου», σημείωσε ο κ. Κουβέλης, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η κυβέρνηση «οφείλει να αξιοποιήσει την ομολογία των εταίρων μας ότι έχουν γίνει λάθη, προκειμένου να διεκδικήσει καλύτερες ρυθμίσεις, προκειμένου να απαλλαγεί ο τόπος από

τις επαχθείς ρυθμίσεις του μνημονίου».

Όμως ο πρώην κυβερνητικός εταίρος δεν θεώρησε απαραίτητες τις εκλογές αλλά την αλλαγή της υφιστάμενης πολιτικής από την παρούσα κυβέρνηση. Χαρακτηριστικά, δήλωσε πως η επιμονή στην πολιτική σταθερότητα δεν είναι μία επιλογή συντηρητικής πολιτικής.

Σχολιάζοντας την αποχώρηση του κόμματός του ο Φώτης Κουβέλης στάθηκε στην πολιτική που δεν εκφράζει το κόμμα, η οποία όμως ακολουθήθηκε από την κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, στάθηκε στην πώληση της ΔΕΗ, στην οποία όπως υποστηρίζει η ΔΗΜΑΡ είχε συμφωνήσει με την κυβέρνηση ως προς τον τρόπο αποκρατικοποίησής της, διατηρώντας το κράτος ως ένα βαθμό κάποιες υποδομές και εγκαταστάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα