Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό και ΚΤΕΛ στα Τέμπη- Ένας νεκρός και 12 τραυματίες

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ στην Κοιλάδα των Τεμπών όταν ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό που έρχονταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να βρει επιτόπου τραγικό θάνατο ο οδηγός του.

Ο οδηγός του Ι.Χ. επιβατηγού αυτοκινήτου επιχείρησε να προσπεράσει λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης που κινούνταν προς τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα υπάρχει ένα παιδί εγκλωβισμένο και σοβαρά τραυματισμένο στο Ι.Χ., ενώ σοβαρά φέρεται να έχει τραυματιστεί και ο οδηγός του φορτηγού που κινούνταν προς τη Λάρισα.

Αυτή τη στιγμή στο σημείο έχουν φθάσει άνδρες της Πυροσβεστικής και προσπαθούν να απεγκλωβίσουν επιβαίνοντες και από τα δύο οχήματα, ενώ η κυκλοφορία έχει διακοπεί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το enikos.gr, από το ατύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη, έχει χάσει τη ζωή του ένα άτομο, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο οδηγός του φορτηγού, Βουλγαρικής καταγωγής, που είχε κατεύθυνση προς τη Λάρισα.

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση του λεωφορείου του ΚΤΕΛ με το φορτηγό και το ΙΧ τραυματίστηκαν άλλα 11 άτομα από τα οποία δύο βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, ένας ακόμα έχει διασωληνωθεί. Στο ΙΧ επέβαινε ένα παιδί το οποίο ταυματίστηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα