Φιλιά με τον πρώην στο στόμα η Πάλτροου μπροστά στα παιδιά πριν χωρίσει με τον Μάρτιν [εικόνες]

Δεν πέρασαν 24ώρες από την ανακοίνωση χωρισμού της Γκουίνεθ Πάλτροου και του Κρις Μάρτιν και ήδη κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της ηθοποιού να φιλιέται με τον πρώην σύντροφο της ενώ ήταν ακόμα παντρεμένη με τον τραγουδιστή.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της μπλογκ ότι χωρίζει με τον άνδρα της, ενώ η ίδια ήταν ζευγάρι με τον ηθοποιό Ντόνοβαν Λιτς την το 1990.

Η ηθοποιός φιλιόταν με τον Λιτς κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπάσκετ τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν ήταν

ακόμα παντρεμένη με τον Κρις Μάρτιν. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ακριβώς δίπλα στους δύο πρώην συντρόφους κάθονταν τα παιδιά της Πάλτροου με τον Μάρτιν, Απλ και Μωυσής.

Μάλιστα, την εποχή που οι δύο ηθοποιοί απαθανατίστηκαν να φιλιούνται, ήταν παντρεμένος και ο Ντόνοβαν Λιτς με την 37χρονη Κίρστι Χουμ ενώ είχε αποκτήσει μαζί της και μία κόρη την Βάιολετ.

Σύμφωνα με πηγές από το κοντινό περιβάλλον της Γκουίνεθ Πάλτροου που μίλησαν στην Daily Mail, δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ της ηθοποιού και του Λιτς, «απλά είναι φίλοι για 20 χρόνια».

Οι συγκεκριμένες επίμαχες φωτογραφίες είχαν δημοσιευτεί για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2013 και τότε η Πάλτροου είχε αρνηθεί να τις σχολιάσει όπως επίσης και ο τότε άνδρας της, Κρις Μάρτιν.

Απ' ότι φαίνεται πάντως ο Κρις έχει πάρει κατάκαρδα τον χωρισμό, σύμφωνα με πηγές από το κοντινό του περιβάλλον. «Ο Κρις είναι καταρακωμένος. Πρότεινε στην Γκουίνεθ να πάνε σε σύμβουλο γάμου και να μετακομίσουν στο Λονδίνο αλλά τελικά δεν μπόρεσε να καταφέρει να φτιάξει την σχέση τους», είπε ένας φίλος του τραγουδιστή στο HollywoodLife.com.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Daily Post, η Γκουίνεθ και ο Κρις παρίσταναν ότι είναι ζευγάρι για το καλό των παιδιών τους αλλά και για τα μάτια του κόσμου. Στην πραγματικότητα ήταν χωρισμένοι εδώ και πολλά χρόνια.

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >
Keywords
Τυχαία Θέματα