Εντολή Κιμ Γιονγκ Ουν: Κουρευτείτε όλοι σαν εμένα [εικόνα]

Την ώρα που οι άνθρωποι του δυτικού κόσμου υποφέρουν από τα κουρέματα του ΔΝΤ, στη Βόρειο Κορέα ασχολούνται με πραγματικά κουρέματα καθώς πρέπει όλοι οι άνδρες να έχουν την ίδια κουπ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Την οδηγία να κουρεύονται όπως ο ηγέτης τους Κιμ Γιονγκ Ουν, οφείλουν να ακολουθούν όλοι οι άνδρες στη Βόρεια Κορέα από εδώ και στο εξής.

Η συγκεκριμένη κρατική οδηγία εκδόθηκε πριν από

δύο εβδομάδες και έδωσε στους Βορειοκορεάτες ακόμα λιγότερες επιλογές καθώς ήδη υπήρχαν 28 εγκεκριμένα χτενίσματα καθώς το κράτος ενέκρινε δέκα συγκεκριμένα χτενίσματα για τους άνδρες και 18 για τις γυναίκες. Απ' ότι φαίνεται όμως παύουν όλες οι επιλογές των ανδρών καθώς θα πρέπει να κουρεύονται όλοι σαν τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Αρχικά η οδηγία εισήχθη στην πρωτεύουσα Πιονγιανγκ αλλά τώρα πια έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρη την χώρα. Ωστόσο αρκετοί κάτοικοι εκφράζουν τους ενδοιασμούς τους σχετικά με το αν θα υιοθετήσουν το συγκεκριμένο κούρεμα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το BBC. Αναμένεται να δούμε το τι απόφαση θα πάρει ο Βορειοκορεάτης «χασάπης» για όλους όσους δεν δεχτούν να αλλάξουν τα μαλλιά τους.

Στην αρχή της χρονιάς η κρατική τηλεόραση της Βόρειας Κορέας είχε ξεκινήσει μία καμπάνια ενάντια στα μακριά μαλλιά με τίτλο: «Ας κόψουμε τα μαλλιά μας σύμφωνα με τον σοσιαλιστικό τρόπο ζωής». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας του Κιμ Γιονγκ Ουν, Κιμ Γιονγκ Ιλ, που κυβερνούσε την χώρα για δεκαεπτά χρόνια φούντωνε τα μαλλιά του για φαίνεται πιο ψηλός.

Ο Κιμ Γιονγκ Ιλ

Keywords
Τυχαία Θέματα