Φιλιά, χάδια, αδερφάρες και λιγδιάρηδες στη Βουλή: Ο κακός χαμός με τη Χρυσή Αυγή [βίντεο]

18:27 4/6/2014 - Πηγή: KoolNews

Ένα σόου άνευ προηγουμένου έστησαν στη Βουλή οι χρυσαυγίτες κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την άρση της ασυλίας του αρχηγού τους που έγινε παρουσία του Νίκου Μιχαλολιάκου ο οποίος βρέθηκε ξανά στην Ολομέλεια για πρώτη φορά μετά την προφυλάκιση του.

Ο κ. Μιχαλολιάκος εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης λέγοντας πως κατασκεύασε κατηγορητήρια με βάση τις δημοσκοπήσεις

και δήλωσε υπερήφανος που διώκεται για τις ιδέες του.

«Οι χειροπέδες που μου βάζετε για μένα είναι τίτλος τιμής. Είμαι αμετανόητος εθνικιστής και χρυσαυγίτης....Αυτά που είπε ο Μπαλτάκος στον συναγωνιστή μου, τον Κασιδιάρη, είναι αλήθεια. Γιατί τα ίδια έλεγε και σε μένα. Γιατί τον Μπαλτάκο δεν τον ξέρει κανείς σας νωρίτερα από ότι τον ξέρω εγώ. Εγώ γνώρισα τον Μπαλτάκο ως μαθητής σε εθνικιστικούς αγώνες το 1973, στο Γραφείο της ΕΟΚΑ Β΄ και μετά στο εθνικιστικό κίνημα.Όποτε ήθελε να μου πει κάτι, για λόγους ασφαλείας ο Τάκης Μπαλτάκος μου έλεγε να βγούμε στο μπαλκόνι γιατί φοβόταν κοριούς και κάμερες.

Όμως δεν ήταν μόνο ο Μπαλτάκος. Μέσα στα τηλέφωνα, στα δύο κινητά που κατάσχεσε η αντιτρομοκρατική, όπου έχετε βγάλει του κόσμου της λεπτομέρειες, υπήρχε ένα όνομα και κάποιες κλήσεις. Να σας το πω; Γεώργιος Μουρούτης. Ο οποίος ήθελε και αυτός επαφές. Καθώς και δύο υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας σε μυστικές επαφές εκτός των γραφείων της Βουλής. Θέλαν να μας προσεταιριστούν».

Όταν μάλιστα ο προεδρεύων της συνεδρίασης, Χρήστος Μαρκογιαννάκης έκανε το λάθος να του κάνει συστάσεις, ο Νίκος Μιχαλολιάκος του είπε «Σκάσε ρε».

Τα φιλιά Κασιδιάρη-Μιχαλολιάκου και τα χάδια της Ζαρούλια

Ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή που επιφύλαξε στον αρχηγό του ο Ηλίας Κασιδιάρης. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής μόλις είδε τον Νίκο Μιχαλολιάκο να μπαίνει στην Ολομέλεια κυριολεκτικά «βούτηξε» επάνω του και άρχισε να τον φιλάει.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Νίκου Μιχαλολιάκου στη Βουλή μάλιστα η σύζυγος του Ελένη Ζαρούλια δεν έχασε την ευκαιρία αφού καθόταν στα έδρανα της Χρυσής Αυγής να του προσφέρει την φροντίδα της χαϊδεύοντας τον τρυφερά.

Το χειροφίλημα Μιχαλολιάκου στον Κουκούτση

Αίσθηση πάντως προκάλεσε και το χειροφίλημα του Νίκου Μιχαλολιάκου στον βουλευτή Μεσσηνίας του κόμματος, Δημήτρη Κουκούτση ενώπιον μάλιστα και των υπολοίπων μελών της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Τατσόπουλος-Μίχος

Το περιστατικό έγινε όταν στο βήμα της Βουλής βρισκόταν ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς. Τότε ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος άρχισε να φωνάζει στην αίθουσα «φασίστες» για να προκαλέσει την οργή του έτερου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μίχου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα protothema.gr, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής άρχισε να βρίζει χυδαία και κινήθηκε απειλητικά προς τα κεντρικά έδρανα όπου καθόταν ο ανεξάρτητος βουλευτής. Τότε σηκώθηκε ο κ. Δήμας και του είπε: «Κάνε πίσω τώρα! Μην τολμήσεις άλλο βήμα». Ο κ. Μίχος κοντοστάθηκε συνεχίζοντας να βρίζει εως ότου τον τραβήξει από το χέρι ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης.

1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Όμως, τότε μπήκε στον καυγά και ο Νίκος Μιχαλολιάκος φωνάζοντας προς τον Τατσόπουλο: «Σκάσε ρε λιγδιάρη!», ενώ Αρβανίτης και Μίχος φώναζαν «είστε ξεφτιλισμένοι και καραγκιόζηδες».

Ο Πέτρος Τατσόπουλος τους φώναζε συνεχώς «φασίστες» και τότε από τα έδρανα ακούστηκε το εξής από το Νίκο Μίχο και τον Δημήτρη Κουκούτση: «Σκάσε ρε! Σκάστε ρε αδερφάρες. Πουστ..δες. Μόνο με καρότα βολεύεστε».

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα