«Απόβαση» αστέρων στο Φισκάρδο!

17:19 4/6/2014 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZ«Απόβαση» αστέρων στο Φισκάρδο! Τετάρτη, Ιούνιος 4, 2014 - 17:15

Το «Λεωφορείο των stars» τράβηξε σαν μαγνήτης τα φωτογραφικά φλας στην Κεφαλλονιά. Ετσι ονομάστηκε το τριήμερο event που οργανώθηκε στο πανέμορφο νησί του Ιονίου με τη συμμετοχή γνωστών ηθοποιών, όπως η Τζένη Μπότση, ο Μιχάλης Μαρίνος, ο Μέμος Μπεγνής, ο Αντώνης Λουδάρος και η Χριστίνα Αλεξανιάν. Η ιδέα ήταν της γνωστής μαγείρισσας Τασίας Δενδρινού, η οποία πονάει τον τόπο της και θέλησε μ' αυτόν τον τρόπο να τον προβάλει μετά τη δύσκολη περίοδο

που προηγήθηκε λόγω των σεισμών.

Οι ηθοποιοί έφτασαν στο λιμάνι του Πόρου το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής και πήγαν οδικώς μέχρι την Ερισο, στο βόρειο τμήμα του νησιού, όπου βρίσκεται το κοσμοπολίτικο Φισκάρδο. Οι άνθρωποι του χωριού τούς υποδέχτηκαν με θέρμη και άνοιξαν τα μαγαζιά και τα ξενοδοχεία τους για να τους φιλοξενήσουν.

«Δόξα τω Θεώ, υπάρχουν δίπλα μου συνάδελφοι και φίλοι που όποτε ζητάω τη βοήθειά τους, μου τη δίνουν απλόχερα» δήλωσε στην «Espresso» η Τασία Δενδρινού, συμπληρώνοντας ότι το «Λεωφορείο των stars» βρέθηκε στο νησί για το κοινό καλό και «αγκαλιάστηκε» από τον εμπορικό σύλλογο της περιοχής.
Οι ηθοποιοί πέρασαν θαυμάσια σεργιανίζοντας στα γραφικά δρομάκια του Φισκάρδου, ενώ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν λουκούλλεια γεύματα στις ταβέρνες της Τασίας και της Βάσως και δροσερά κοκτέιλ στο μοδάτο στέκι Le Passage της Ελένης.

Το πρωί του Σαββάτου για λίγο άφησαν το λεωφορείο και μπήκαν στο καΐκι του καπετάν Διονύση, ο οποίος τους πήγε κρουαζιέρα στον Μύρτο, μία από τις ωραιότερες παραλίες της Κεφαλλονιάς. Στο πρόγραμμά τους υπήρχε και η Ασσος, το γραφικό χωριό κοντά στον Μύρτο, αλλά δεν μπόρεσαν τελικά να πιάσουν λιμάνι γιατί ξέσπασε ξαφνικά καταιγίδα. Φυσικά Κεφαλλονιά χωρίς καντάδες δεν γίνεται. Ετσι, ένα βράδυ στήθηκε γλέντι τρικούβερτο στο Φισκάρδο με τους κανταδόρους να τραγουδούν παρέα με τους ηθοποιούς και τον PR Man Γιώργο Ντάβλα, η συμβολή του οποίου για την πραγματοποίηση του event υπήρξε καθοριστική.

Ηλίας Μαραβέγιας

Keywords
Τυχαία Θέματα