Εξιχνιάστηκε στυγερό έγκλημα στη Ρόδο: Σκότωσε την μάνα του με 14 μαχαιριές

16:40 6/9/2014 - Πηγή: KoolNews

Πέρασαν δύο χρόνια για να εξιχνιαστεί η στυγερή δολοφονία μίας 61χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή το βράδυ της 20ης Ιουνίου 2012 στο σπίτι της, με 14 μαχαιριές στο άψυχο σώμα της.

Η υπόθεση είχε «παγώσει» επειδή ο έλεγχος του DNA σε στοιχεία που είχε συλλέξει η σήμανση από τον τόπο του εγκλήματος και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δεν είχαν οδηγήσει σε σαφή συμπεράσματα. Τελικά σήμερα τα ξημερώματα τα πράγματα ξεκαθάρισαν και η αστυνομία συνέλαβε τον ύποπτο.

Σύμφωνα

με την ιστοσελίδα dimokratiki.gr, δράστης του φονικού ήταν ο ίδιος της ο γιος, που αντιμετωπίζει προβλήματα με ναρκωτικές ουσίες ενώ ως συνεργός του φέρεται να είναι η Ρωσίδα σύντροφος του, μητέρα δύο παιδιών. Ο γιος συνελήφθη και μετά από εξαντλητική ανάκριση ομολόγησε ότι είχε επισκεφτεί με την σύντροφο του το σπίτι της μητέρας του και της είχε δηλώσει την αγάπη του για εκείνη.

Τότε η 61χρονη είχε μιλήσει απαξιωτικά για την σύντροφο του και για το γεγονός ότι ήταν μητέρα δύο παιδιών. Τότε ο γιος της εκνευρίστηκε, της επιτέθηκε λεκτικά και τελικά έφθασε στα άκρα και της επιτέθηκε με ένα μαχαίρι και την σκότωσε με 14 μαχαιριές. Οι κατηγορούμενοι απολογήθηκαν σήμερα ενώπιον της Ανακρίτριας.

The post Εξιχνιάστηκε στυγερό έγκλημα στη Ρόδο: Σκότωσε την μάνα του με 14 μαχαιριές appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
στεφανιδου εγκλημα ροδος
Τυχαία Θέματα