Έξι εκπομπές που αποχαιρέτησαν νωρίς! Από το «Spata live» στο «Sold out» [εικόνες]

Τη φετινή σεζόν, το πρόωρο τέλος των εκπομπών είχε την τιμητική του. Με αφορμή το φινάλε του «Spata Live» και του «Προβοκάτσια Tivi», συγκεντρώσαμε τα πρότζεκτ που έμειναν στην τηλεοπτική συνείδηση για το γρήγορο τέλος τους.

Spata Live

Το πιο πρόσφατο περιστατικό της μικρής οθόνης και ένα ακόμα θύμα της κρίσης. Λόγω μη ικανοποιητικών νούμερων τηλεθέασης, το κανάλι του Ant1 αποφάσισε να βάλει το φορμάτ στο ντουλάπι τους παρελθόντος με τις φήμες να επιβεβαιώνονται. Μαίρη Συνατσάκη

και Δημήτρης Ουγγαρέζος ανήκουν ακόμα στο δυναμικό του καναλιού ενώ ο Βαγγέλης Περρής «μετακομίζει» στο Epsilon στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά.

Προβοκάτσια Tivi

Την ίδια μοίρα είχε και το «Προβοκάτσια Tivi», του Σκάι, με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Η εκπομπή του πολυτάλαντου δημοσιογράφου κατέγραφε απογοητευτικά νούμερα και ο ίδιος αποφάσισε να διακόψει. Μάλιστα, υπεύθυνη θεώρησε ότι ήταν και η ίδια του η δημοσιογραφική ομάδα.

Φονικά μυστικά

Δεν είναι η πρώτη εκπομπή της παρουσιάστριας που πριν καλά καλά αρχίσει… τελειώνει! Ωστόσο, στη συγκεκριμένη περίπτωση ρόλο έπαιξαν τόσο τα πολύ χαμηλά νούμερα αλλά και οι κριτικές που αφορούσαν στο περιεχόμενο. Αποτέλεσμα; Μετά από λίγα επεισόδια να «κουνήσει το μαντήλι» στους τηλεθεατές.

Αυτά είναι

Μαύρη σελίδα για την επαγγελματική πορεία της Μαρίας Ηλιάκη και του Μάκη Πουνέντη. Η εκπομπή είχε λίγους μήνες ζωή στον τηλεοπτικό αέρα, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης δεν έπαιρναν με τίποτα την ανιούσα. Το πρότζεκτ ολοκληρώθηκε πρόωρα με τη Μαρία να το φυσάει και να μην κρυώνει που είχε αποχωρίσει από τον Alpha.

Sold out

Μπορεί ο Γιώργος Παπαδάκης να είναι σταθερή αξία και πρώτος στην πρωινή ζώνη του Αντ1, ωστόσο η απόπειρά του να κάνει βραδινή εκπομπή έπεσε στο κενό. Το κόνσεπτ δεν είχε επιτυχία, με αποτέλεσμα ο γκουρού της ενημέρωσης να ανακοινώνει μέσα από το «Καλημέρα Ελλάδα»… το φινάλε της νέας του, τότε, προσπάθειας.

The post Έξι εκπομπές που αποχαιρέτησαν νωρίς! Από το «Spata live» στο «Sold out» [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα